Ana sayfa Sosyal Medya Onur Tuna kendi çaldı, kendi oynadı! Ne dediğini bir tek kişi anladı!

Onur Tuna kendi çaldı, kendi oynadı! Ne dediğini bir tek kişi anladı!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Yasak Elma dizisinde oynadığı Alihan karakterinin ardından Fox TV’nin Mucize Doktor dizisinde Ferman karakterine hayat veriyor Onur Tuna. Geçtiğimiz sezon ekranlara gelmeye başlayan ve büyük dikkat çeken dizide bir doktoru oynayan Onur Tuna, şu sıralar iki sete birden koşturuyor.

Bilindiği gibi oyuncu Aslı Kızmaz’ın ‘Benden Ne Olur?’ isimli kitabından uyarlanan filmde rol alıyor. Hazal Kaya, Nur Fettahoğlu, Cem Belevi, Selin Şekerci, Enis Arıkan gibi isimlerle kamera karşısına geçen oyuncunun yeni rolü heyecanla bekleniyor. Komedi tarzındaki filmde Hazal Kaya ile partner olan Tuna, yaptığı son paylaşımla ise bir tek Aslı Kızmaz’ı güldürdü!

Onur Tuna, sette karavanda verdiği bir pozunu instagram sayfasından paylaştı. Oyuncu, paylaşımına “Haftaya cumartesi palet 1’deyiz” notunu yazarak kahkaha emojisi ekledi. Bu yorum üzerine Aslı Kızmaz’ın da “Ahaaaahaha” şeklindeki sözleriyle kahkaha attığı anlaşıldı.

Tuna, Kızmaz’a yanıt olarak “Piyanist arkadaşım Ozan” açıklamasını yaptı. Muhtemelen kendi aralarında bir espriydi bu ama kimse bir şey anlamadı! Filmde birlikte rol aldığı Nur Fettahoğlu da paylaşıma beğeni koydu ama yorum yapmadı.

Takipçileri konuyla ilgili hiç bir yorum yapmazken oyuncuya beğeni ve kalp emojileri göndermeye devam ediyorlar.

İşte Onur Tuna’nın paylaşımı:

Onur Tuna kendi çaldı, kendi oynadı! Ne dediğini bir tek kişi anladı! 7