Ana sayfa Dizi Fragmanları Gel Dese Aşk dizisi başlamadan Öykü Gürman damgasını vurdu!

Gel Dese Aşk dizisi başlamadan Öykü Gürman damgasını vurdu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında izleyicilerle buluşmaya hazırlanan Gel Dese Aşk dizisinin ilk bölümünden fragman yayınlandı.Osman Sınav imzalı dizinin yayın günü hala belirsizliğini koruyor… “Kimse sınamadığı aşkın masumu değildir” sloganı ile yola çıkan Gel Dese Aşk dizisinin başrollerinde; Erkan Petekkaya, Şebnem Bozoklu, İlayda Çevik, Öykü Gürman, Ertan Saban, Uğur Çavuşoğlu bulunuyor.

Sen Anlat Karadeniz’de Asiye karakteri ile hem oyunculuk tecrübesi yaşayan hem de sesiyle türkülere hayat veren Öykü Gürman, Gel Dese Aşk dizisinde de benzer bir konumda olacak. Şebnem Bozoklu’nun yeniden ekrana dönmesini de sağlayan dizi, Osman Sınav’ın uzun süredir üzerinde çalıştığı bir yapım…

atv’nin 1. bölüm fragmanını paylaşmasının ardından sosyal medyada yapılan yorumlar pek de olumlu değil. Hem konusu hem de Osman Sınav’a ait bir yapım olması nedeniyle Sen Anlat Karadeniz’den kalan bir tepkinin devam ettiğini görebilirsiniz.

Öykü Gürman’ın yapımda yer alması Gel Dese Aşk için iyi bir taktik oldu. Sen Anlat Karadeniz’de çok sevilen Gürman, sosyal medyada da izleyicilerin en çok konuştuğu kişiydi. Gürman’ın dizideki imajı ve şarkısı da dikkatleri çekti. Birçok kişi “Asiyem olduğu için izleyeceğim” şeklinde yorumlarda bulundu.

İşte Gel Dese Aşk dizisinin 1. bölüm fragmanı: