Ana sayfa Dizi Fragmanları Gel Dese Aşk dizisinde oyun burada bitti!

Gel Dese Aşk dizisinde oyun burada bitti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 30 Mart Pazar akşamı atv ekranında Gel Dese Aşk dizisinin 4.yeni bölümü yayınlanacak.Osman Sınav imzalı dizide Erkan Petekkaya, Şebnem Bozoklu, İlayda Çevik, Ertan Saban ve Öykü Gürman başrolleri paylaşıyor.

Yasak bir aşkın anlatıldığı dizide Murat-Yasemin ve Bahar arasındaki aşk üçgeninde yine beklenmedik anlar yaşanacak.Şebnem Bozoklu’nun canlandırdığı Yasemin’in yaptığı plan ve ortaya koyduğu kararlı duruş herkesi şaşırtacak. Murat’ın kendisini aldattığını tüm arkadaşlarının bildiğini söyleyen Yasemin “Oyun burada bitti” diyerek de rest çekecek.

Dizinin ilk 3 bölümü ilgi gördü ama aynı zamanda hikayenin kadınları rencide ettiğini düşünen birçok sosyal medya kullanıcısı tarafından eleştirildiğini de gördük. Gel Dese Aşk’ı beğenen kadar, diziye yüksek perdeden tepki gösterenler de var.

Peki dizinin 4.bölümünde neler yaşanacak. Videodan 4.bölüm 2.fragmanını izleyebilirsiniz. Diğer detaylar haberimizin devamında bulunuyor.

Yasemin, Murat’ı ifşa edin arkadaşlarını da bu yasak aşkı bilmekle suçlayınca ortalık karışır. Herkes şoke olmuştur.

Sitare ve Ruhi renk vermezken Aydan ve Barlas meraktan çıldırır.En çok da Barlas. Murat çapkınlık yapmıştır ve onun haberi yoktur. Barlas kadının kimliğini ilişkiden haberdar olanları öğrenmeye kararlıdır.

Murat ve Yasemin cephesinde tansiyon giderek yükselir. Murat, Yasemin’le hesaplaşır. Bütün bunlar Yasemin’in paranoyasıdır. O söyleyene kadar kimsenin durumdan haberi yoktur.

Bütün bunlar olurken Bahar sürekli Murat’ı arar. Murat’ın aramaları cevapsız bırakması, onu yok sayması Bahar’ı zıvanadan çıkartır.

Kararını vermiştir.Tekrar Düdenli ailesinin evine girmek, Murat’a yakın olmak için planını işletir. Kimse Bahar’ın oyunundan haberdar değildir. Ama çok yakında hepsi bu oyunun piyonlarına dönüşecektir.