Ana sayfa Dizi Fragmanları Gel Dese Aşk dizisinde yine bir kadın gözyaşları ile dolu!

Gel Dese Aşk dizisinde yine bir kadın gözyaşları ile dolu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarında Pazar akşamları yayınlanmakta olan Gel Dese Aşk’ın 3.bölümünden ilk görüntüler paylaşıldı. Erkan Petekkaya, Şebnem Bozoklu, İlayda Çevik, Ertan Saban ve Öykü Gürman’ı başrolde buluşturan dizinin 3. bölümünde yine bir kadının gözyaşlarına şahit olacaksınız.

Dizi izleyicilerinin ki özellikle de kadın izleyicilerin en büyük şikayetlerinden birisi daha gerçekleşiyor. Aldatma üzerine kurulu bir aşk hikayesini ekrana taşıyan Gel Dese Aşk’ta eşi Murat’ın 2 yıldır Bahar ile aşk yaşadığını öğrenen Yasemin, gözyaşları döküyor.

Ancak çocukları için evliliğinden vazgeçmeye niyetli değil. Bir oraya bir buraya savrulan Murat ise her iki kadından da tepkiyi görüyor. İzleyiciler ise sosyal medya üzerinden aldatmayı normalleştirmekle eleştirdikleri Gel Dese Aşk hakkında olumsuz yorumlar yapmaya devam ediyor.

Ekranda benzer birçok dizi olmasına rağmen Gel Dese Aşk’a yönelik bu tepki dalgasının arkasında Sen Anlat Karadeniz’de başlayan Osman Sınav tepkisinin de bir etkisi var.

Bir izleyici diyor ki, “Kadın çocukları için adamı affetmeyi göze alıyor”… İşte bu yorum 3. bölümün özetini de anlatıyor. Gel Dese Aşk 3. bölüm 2. fragmanı: