Ana sayfa Dizi Haberleri Gel Dese Aşk dizisine yoğun tepkilerden sonra beklenen açıklama gerçekleşti!

Gel Dese Aşk dizisine yoğun tepkilerden sonra beklenen açıklama gerçekleşti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – atv ekranında Pazar akşamları izleyicilerle buluşan Gel Dese Aşk dizisi, daha fragmanları yayınlandığından itibaren tepki görmeye başlamış ve dizinin yayınlanması ile birlikte bu tepkiler artmıştı.

Gel Dese Aşk’a son dönemde izleyicilerin tepkilerinin azaldığını ama diziye yönelik ilginin de artmaya başladığını gözlemlemiştik. Başrol oyuncusu Erkan Petekkaya’nın set ekibi ile birlikte söylediği şarkılı korona videosuna gelen tepkiler de geçtiğimiz günlerde çok konuşulmuştu.Tüm bu tepkilerin ardından bir de diğer başrol oyuncusu Şebnem Bozoklu’un virüs salgını nedeniyle çekimlere devam etmek istemediği iddiaları ortaya atılmıştı.

Geçtiğimiz gün Gel Dese Aşk dizisinin setinde çekimlere ara verildi. Yapımcı firma Sinegraf imzası ile, firmanın sahibi Osman Sınav, danışman Secai Demirci ve senarist Rahşan Çiğdem İnan ortak bir basın açıklaması yaptı.

Dizinin senaryosuna yönelik gelen tepkilerden sonra açıklamada “Aile yaşamı bizim en kutsal değerimizden biridir. Ama son yıllarda boşanmaların artması ve evliliklerin dağılması gözle görülür bir biçimde artış göstermektedir. Bu hassasiyetle toplumda farkındalık yaratmak için bu hikayeyi anlatmaya karar verdik” denildi.

Gel Dese Aşk dizisine yoğun tepkilerden sonra beklenen açıklama gerçekleşti! 10

İnsanların kendileriyle yüzleşmelerini sağlamaları için ayna tutmak istediklerini belirtilen bu açıklamada, İlayda Çevik’in canlandırdığı Bahar’ın Murat ve Yasemin karakterlerinin kızı Derin’in arkadaşı olmadığı da belirtilirken, hikayedeki Bahar’ın durumu hakkında da detaylar yer aldı.

Açıklamada, “Murat’ın kızının arkadaşı ile birlikte olduğu söylemi tamamen hikayeden bağımsız ve kötü niyetli bir çıkarımdır. Hikaye içinde asla ne ima edilmiş ne de zannedilen şekilde yer bulmuştur” denildi.

Açıklamanın devamında ise şu görüşlere yer verildi: “Temennimiz odur ki, seyircimiz bu hikayeden çıkardığı hisse ile tıpkı kahramanlarımız gibi evliliklerinin kıymetini anlayacak, yapıtları yanlışların farkına varacaklardır.

Önemsemedikleri bir gülümsemenin, ‘çok işim var’ diye erteledikleri bir tatlı sözün kıymetini, bir diğerinin endişelerini küçümsemeden dinlemeyi, ben demeden önce biz diyebilmenin ferasetinin önemini kavrayacaklardır.

Henüz 4 bölümü yayınlanan Gel Dese Aşk adlı projemize yöneltilen haksız ve mesnetsiz yorumlar karşısında bu açıklamayı yapmak zarureti hasıl olmuştur. Tabii ki her zamanki gibi takdir seyircimizindir.

Saygılarımızla,
Osman Sınav
Senai Demirci
Rahşan Çiğdem İnan

Sinegraf”

İŞTE AÇIKLAMANIN TAMAMI

Gel Dese Aşk dizisine yoğun tepkilerden sonra beklenen açıklama gerçekleşti! 11

Gel Dese Aşk dizisine yoğun tepkilerden sonra beklenen açıklama gerçekleşti! 12

Gel Dese Aşk dizisine yoğun tepkilerden sonra beklenen açıklama gerçekleşti! 13