Ana sayfa Sosyal Medya Yüsra Geyik’e Arka Sokaklar’ın anlatamadığını koronavirüs salgını anlattı!

Yüsra Geyik’e Arka Sokaklar’ın anlatamadığını koronavirüs salgını anlattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Yüsra Geyik, Arka Sokaklar dizisinde canlandırdığı Zeliş karakteri ile 14 sezondur ekranlarımızda yer alıyor. Oyuncu, dizi setlerinde çekimlere ara verilen bu dönemde evde kalmanın kendisinde yaşattığı deneyimden bahsetti.

Instagram hikaye bölümünden koronavirüs salgını sürecinde birçok oyuncunun yaptığı gibi yaşadıkları hakkında detaylar veren Yüsra Geyik, bu sürecin kendisinde “Sabır,İnan ve Sevgi” noktasında deneyimler yaşattığına değindi.

Yüsra Geyik'e Arka Sokaklar'ın anlatamadığını koronavirüs salgını anlattı! 9

Evde kaldığı süreçte farkına vardığı en şaşırtıcı şey için “Hiçbir şeye şaşırmıyor olmak” yanıtını veren ünlü oyuncu,dışarıda bırakmaktan memnun olduğu şey sorusuna ise şöyle yanıt verdi: “Görmeden, hissetmeden, koklamadan, duymadan ve Dur’madan yaşamak.”

Bu süreç en çok sevdiklerinin sağlığı ve kendi sağlığının kıymetini anladığını ifade eden Yüsra Geyik, gün içinde köpeğinin neşelenmesini sağladığını ayrıca sevdikleri ve kendisi ile yaptığı konuşmalarla da keyiflendiğini dile getirdi.

Oyuncu, “Yazmak ve müzik dinlemek, izlemek. Camdan etrafı, tavanı ya da bir dizi filmi” diyerek bunları yaptığında zamanın nasıl geçtiğini anlamadığına değindi.

Yüsra Geyik'e Arka Sokaklar'ın anlatamadığını koronavirüs salgını anlattı! 10

Kendisi için hazırladığı ihtiyaç listesinin yüzde 99’unun gereksiz olduğunu anladığını da belirten Yüsra Geyik, olumsuz duygular konusunda kendisini yatıştırmayı “Kendime, toprağa, bi karıncaya güvenerek” sağladığını belirtti.

Yüsra Geyik’in yeni keşfettiği pozitif gücü ise tam da Arka Sokaklar’ın mücadeleden yılmayan, her türlü zorluğun üstesinden gelinebileceğini sergileyen ruhuna uygun. Oyuncu, “Daha önce varlığından haberdar olmadığınız ve yeni keşfettiğiniz pozitif gücünüz / yeteneğiniz nedir?” şeklindeki soruya verdiği yanıt ile düşündürdü.

Yüsra Geyik,  “Hiç bir savaştan korkmuyorum. Her türlü bedeli ödemeye hazırım” diyerek bu süreçte kendine olan güveninin ne kadar arttığına da değinmiş oldu.

Akıllarda kalan ise; 14 sezondur türlü olayların ekrana getirildiği ve hayatın aslında gerçek yüzüne değen hikayeler sayesinde 14 sezondur ayakta kalabilen Arka Sokaklar’ın bunca zaman boyunca Yüsra Geyik’e bu gücünü fark etmesini sağlayamamış olmasıydı…

Yüsra Geyik'e Arka Sokaklar'ın anlatamadığını koronavirüs salgını anlattı! 11