Ana sayfa Dizi Haberleri Gel Dese Aşk olmadı, Osman Sınav yeni dizi hazırlığında!

Gel Dese Aşk olmadı, Osman Sınav yeni dizi hazırlığında!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kurtlar Vadisi projesi ile dizi izleyicilerinin büyük takdirini kazanan Osman Sınav, Sen Anlat Karadeniz ile de iz bırakan isimlerden olmuştu. Yönetmenliğin yanı sıra yapımcılık da yapmakta olan Sınav, geçen sene ise uzun süre üzerinde çalıştığı Gel Dese Aşk dizisiyle kötü bir sınav vermişti.

Erkan Petekkaya, Şebnem Bozoklu ve İlayda Çevik üçlüsünün başrolünde yer aldığı dizi, 2020 yılının Mart ayında tam da pandemi döneminde yayın hayatına başlamıştı. Ancak çekimlerin durdurulması ve gelen eleştirilerin de çok fazla olması sonrasında atv projeyi devam ettirmemişti.

Sen Anlat Karadeniz’in devam ettiği dönemde bu yeni dizisi için hazırlıklara başlayan Osman Sınav, son projesinden kötü bir deneyim yaşayarak ayrılmıştı. Şimdi ise ünlü yapımcının yeni bir dizi hazırlığı içinde olduğu ortaya çıktı.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre yeni dizi yine atv ekranında yayınlanacak. Senaryosunu Murat Koca’nın yazdığı dizinin yönetmen koltuğunda ise ünlü yapımcının oğlu Yusuf Ömer Sınav oturacak.