Ana sayfa Dizi Haberleri Yalnız Kurt dizisi iki oyuncusunu kaybetti ama yeni sezon bambaşka olacak!

Yalnız Kurt dizisi iki oyuncusunu kaybetti ama yeni sezon bambaşka olacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında yayınlanan Yalnız Kurt dizisi, siyasi göndermeleri olan ve Türkiye’nin yakın dönemine ışık tutma iddiasını ortaya koyan bir yapım olarak biliniyor. FETÖ terör yapılanması ile ilgili bazı detayları ortaya koyan senaryosu ile dikkatleri çeken dizi, gerçek hayatta yaşanan olaylardan yola çıktı ama bazı noktalarda senaryo sorunları yaşandı.

İzleyicilerin dizide anlatılan olayların gerçek hayattaki iz düşümlerini yeterince iyi takip edememesi nedeniyle ilk başta gösterilen büyük ilgi bir bir süre sonra azaldı. Yalnız Kurt dizisi ilk sezonda 20 bölüm ekranda kaldı ve yayına devam edip etmeyeceği de çok merak edildi. atv’den yapılan duyuruda dizinin sezon finali yaptığı bilgisi paylaşıldı ve bu da gelecek sezonda da devam edeceği mesajı olarak anlaşıldı.

Ünlü yapımcı ve yönetmen Osman Sınav’ın uzun süredir hazırladığı dizinin yeni döneminde çok farklı bir senaryo üzerinden hikayenin büyük değişim geçirmesi bekleniyor. Yalnız Kurt dizisi için yoğun çalışmalar başlarken ekibin Temmuz ayında sonlarına doğru bir araya gelerek yeniden çekimlere başlaması bekleniyor.

Yalnız Kurt dizisi iki oyuncusunu kaybetti ama yeni sezon bambaşka olacak! 7

Dizinin ikinci sezonunda Damla Colbay ile Polat Bilgin’in yer almayacak olması ise hayranlarını çok üzdü. Polat Bilgin dizide Nizam karakterini canlandırdı. Sare karakteri ile izlediğimiz Damla Colbay hikayede kadın başrol olarak yer alıyordu ve ayrılması da dizinin güç kaybetmesi olarak değerlendirilebilir.

Cihan Ünal, Kürşat Alnıaçık, Murat Han gibi tecrübeli isimlerin çok etkili performanslar ortaya koyduğu dizinun ikinci sezonunda neler olacağı da şimdiden merak konusu olmaya başladı.

Osman Sınav ve arkadaşları yeni sezon için yeniden yoğun bir çalışma içine girdi. Dizinin ilk sezonundaki hataların ve eksilerin giderilmesi için senaryo üzerine yoğunlaşma durumu var ve yeni oyuncu arayışları da başladı. Yeni karakterler ile birlikte dizinin ikinci sezon için daha etkili bir çıkış yapması bekleniyor.