Ana sayfa Dizi Fragmanları Yalnız Kurt dizisinin kamera arkası görüntüleri ile verilen güçlü mesaj!

Yalnız Kurt dizisinin kamera arkası görüntüleri ile verilen güçlü mesaj!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında yayınlanmakta olan ve ilk sezonu başarılı şekilde tamamlanan Yalnız Kurt dizisinin ikinci sezonda da devam etmesi yönünde karar alınmıştı. Dizinin yeni dönemi hem hikaye olarak hem de oyuncu kadrosu bakımında çok daha farklı olacak. Yapımcı ve yönetmen Osman Sınav’ın sadece hikayesi için 2 yıl zaman harcadığı bilinen Yalnız Kurt dizisi, Türkiye’nin yakın zamanında yaşanan birçok olayın iç yüzünü ortaya dökme iddiasını taşıyor.

Fetö terör örgütünün yaptıkları ile ilgili konular dizi ile ekrana taşınırken, gerçek hayat ile bağ kurmaya çalışan izleyiciler ilk sezonda bunu net bir şekilde yapamadıkları için eleştirilerde bulunmuştu. Yalnız Kurt dizisinin ikinci sezonunda ise birçok sıkıntının giderildiğine yönelik haberler geliyor.

Yalnız Kurt dizisinin kamera arkası görüntüleri ile verilen güçlü mesaj! 9

Her şeyden önce senaryo üzerinde yenileme adımları atıldı ve izleyicilerin kendilerini daha çok içinde bulabilecekleri bir hikaye kurgusunun tercih edildiği düşünülüyor. Ayrıca diziye yeni oyuncular da katıldı. Sare karakterini canlandıran Damla Colbay’ın yerine Jessica May, kadın başrol olarak dizide yer alacak.

Bir süredir ekranlarda yer almayan Jessica May, Türk vatandaşlığına geçmesinin ardından ilk kez yeni kimliği ile Yalnız Kurt dizisinin setine çıkacak. Oyuncu, Meryem rolü ile hikayede yer alacak ve şimdiden hayranları performansını çok merak ediyor.

Yalnız Kurt dizisinin kamera arkası görüntüleri ile verilen güçlü mesaj! 10

Diziye katılan isimler arasında Yalçın Hafızoğlu da bulunuyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisiyle büyük dikkat çeken oyuncu, en son Gülümse Kaderine isimli dizideki Can rolüyle ekranda yer almıştı.

Cihan Ünal, Hasan Denizyaran, Murat Han ve Kürşat Alnıaçık’ın da başarılı performanslarla ilk sezondaki etkili çıkışta büyük pay sahibi olduğunu söylemek gerekiyor.

Yalnız Kurt dizisinin kamera arkası görüntüleri ile verilen güçlü mesaj! 11

Basına yansıyan haberlerde diziye katılan isimler arasında Hakan Bilgin, Hazım Kömükçü, Gökçe Özyol, Recep Çavdar, Cihan Kurtaran ve Alper Saylık gibi isimlerin de yer aldığı belirtiliyor.

Bu oyuncu kadrosu ve yenilenen hikayesi ile birlikte Yalnız Kurt dizisi yeni sezonda da çok iyi sonuçlar alabilir.

Dizinin ilk sezonunun çekimlerinden derlenen videoda da Yalnız Kurt’un sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. Dizi ekibinin ne kadar büyük bir emek verdiği, sahneleri çekebilmek için ne kadar titiz bir çalışma yürütüldüğü ve kullanılan tekniklerle Yalnız Kurt’un çekimlerinin ne kadar zorlukla yürütüldüğü görüntülerden anlaşılıyor. Yeni sezon için atv de Yalnız Kurt dizisinden ilk sezona göre çok daha başarılı bir reyting performansı bekliyor.