Ana sayfa Dizi Haberleri Yalnız Kurt dizisinde ilk sezonu unutun! Osman Sınav yapacağını yaptı, bomba gibi bir sezon geliyor!

Yalnız Kurt dizisinde ilk sezonu unutun! Osman Sınav yapacağını yaptı, bomba gibi bir sezon geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir projeye başlamadan önce uzun süren ön hazırlıklar yapan yapımcı ve yönetmen Osman Sınav, Yalnız Kurt dizisiyle geçen sezon dikkat çeken bir çıkış yaptı. Ancak dizinin hikayesine yönelik izleyicilerin eleştirileri de sezon boyunca devam etti. Bu eleştiriler, Türkiye’nin yakın döneminin anlatıldığı hikayenin, gerçek hayattaki karşılığını bulma noktasında yeterince iyi kurgulanmamış olmasıydı.

Sonuç olarak, ilk sezonda Cuma akşamları geniş bir izleyici kitlesi elde etmiş olsa da Yalnız Kurt dizisi beklenen büyük çıkışı yapamadı. İkinci sezon onayının alınması ile birlikte Osman Sınav ve ekip arkadaşları yeni sezon için bambaşka bir düzen için harekete geçti. Dizinin ilk sezonda oyuncu kadrosunun da yeterince iyi olmadığı gözükmekteydi. Cihan Ünal, Murat Han ve Kürşat Alnıaçık gibi tecrübeli isimler işlerini gayet başarıyla yaptı.

Yalnız Kurt dizisinde ilk sezonu unutun! Osman Sınav yapacağını yaptı, bomba gibi bir sezon geliyor! 8

Hasan Deniz Yaran ve Damla Colbay ikilisi hikayede ön plana çıkan başrol oyuncularıydı ama birbirleri ile uyumlarının sıkıntılı olması da dikkatlerden kaçmamıştı. Yeni sezonda Damla Colbay kadroda yok ve yerine Yeni Gelin dizisiyle büyük çıkış yapan Jessica May kadın başrol olarak ekibe katıldı.

Ancak dizinin ikinci sezonda etkili çıkış yapması için gerekli olan şart sadece oyuncu değişiklikleri değil. Senaryo öne çıkıyor ve ilk sezonda yapılan hataların ikinci sezonda tekrarlanmayacağına yönelik bir beklenti var. Ayrıca ikinci sezon senaryosunda da farklı karakterler ile birlikte hikaye de çok farklı bir noktaya sürüklenecek.

Hem hikaye düzenindeki değişimler hem de yeni ve etkili oyuncularla birlikte Yalnız Kurt dizisinin çok daha etkili bir çıkış yapması bekleniyor.

Yalnız Kurt dizisinde ilk sezonu unutun! Osman Sınav yapacağını yaptı, bomba gibi bir sezon geliyor! 9

Diziye katılan oyunculara bakınca bu durumun anlayabilirsiniz. alçın Hafızoğlu, Hakan Bilgin, Hazım Kömükçü, Gökçe Özyol, Recep Çavdar, Cihan Kurtaran, Burak Sergen ve Alper Saylık gibi gayet başarılı isimler dizinin yeni oyuncuları oldular.

Bu isimlere de bakılınca Yalnız Kurt dizisinin bomba gibi bir geri dönüşe hazırlandığını söyleyebiliriz.

Çağatay Tosun gibi aksiyon projelerinde gayet başarılı işler çıkartan bir yönetmene de sahip olan Yalnız Kurt dizisinin, ikinci sezonunun Eylül sonu veya Ekim ayı içinde başlaması bekleniyor.