Ana sayfa Dizi Haberleri Yalnız Kurt dizisinin ikinci sezonunu için beklentiler çok yükseldi!

Yalnız Kurt dizisinin ikinci sezonunu için beklentiler çok yükseldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yalnız Kurt isimli atv dizisi ilk sezonunu geride bıraktı. Dizinin reytingleri ne kötüydü ne de çok iyiydi. Ancak verdiği mesajlar noktasında çok tartışılan bir yapım oldu. Türkiye’nin yakın dönemine ilişkin bazı olayları kendi penceresinden anlatan Yalnız Kurt dizisinin en dikkat çeken özelliği projenin sahibinin Osman Sınav olmasıydı.

Ünlü yönetmen ve yapımcı Osman Sınav, bu dizi için yıllardır uğraşıyordu ve hikaye üzerine de çok yoğun çalışmalar yapıldı. Oyuncu kadrosu da özenle seçildi. Yalnız Kurt dizisinde Cihan Ünal yine muhteşem performansı ile izleyenleri kendisine hayran bıraktı.

Genç oyunculardan Hasan Denizyaran başrol erkek oyuncusu olarak büyük bir fırsat buldu ve bunu iyi değerlendirdi. Sare karakteriyle izlediğimiz Damla Colbay ise, başarılı Hekimoğlu projesinden sonra Yalnız Kurt’ta başrolü kaptı.

Damla Colbay’ın ilk sezonun ardından ikinci sezonda dizide olmayacağı belirtiliyor. Murat Han ve Kürşat Alnıaçık gibi etkili isimlerin de yer aldığı Yalnız Kurt’un ikinci sezonunda hiçbir bilgi yok. Yani dizinin nasıl bir hikaye düzeni ile devam edeceği, kadrosunda yeni isimlerin kimler olacağı bilinmiyor.

Yalnız Kurt dizisinin ikinci sezonunu için beklentiler çok yükseldi! 7

Ancak izleyenlerin beklentileri çok yüksek. Yalnız Kurt dizisindeki Osman Sınav imzasının ne kadar önemli olduğunu bilenenler, usta yapımcının ikinci sezon için de diziyi öne çıkartacak birçok çalışma yaptığını düşünüyor.

Sosyal medyada yer alan yorumlarda Yalnız Kurt dizisini çok özlediklerini belirten dizi hayranları, ikinci sezonun patlama yapacağına inanıyor. Bunun için ise hem senaryonun çok daha etkili şekilde oluşturulması hem de yeni ve başarılı oyuncularla dizinin öne çıkartılması şart.

Yalnız Kurt dizisinde büyük değişimler olacak. Özellikle ilk sezonda izleyiciler hikayedeki bazı detayları algılamakta zorlanmıştı ve bu da eleştirilere neden olmuştu. Şimdi yeni bir dönemde senaryonun daha sadeleştirilmesi beklentisi yüksek.