Ana sayfa Sosyal Medya Kardeşlerim dizisinde her şey güzel giderken, büyük şanssızlık!

Kardeşlerim dizisinde her şey güzel giderken, büyük şanssızlık!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarında izleyicilerle Cumartesi akşamları buluşmakta olan Kardeşlerim dizisi, başladığı günden bu yana büyük ilgi görmeye devam ediyor. Dizinin hikayesine tutuklu kalan dizi hayranları, göz yaşı dökecek birçok sahne buluyor.

atv’nin son dönemdeki yükselen yıldızı olan Kardeşlerim, şimdiye kadar reytinglerde çok iyi performanslar ortaya koydu. Dizinin hikayesi izleyicileri sardı ve sürükleyici sahneleri de sevindi. Ayrıca kırık kalpler durağı haline gelen dizideki aşıkların durumlarının ne olacağı da hayranlar tarafından merakla bekleniyor.

8. bölümü de yayınlanan dizide her şey yolunda giderken, ortaya çıkan yeni sorun dikkat çekti. Birçok dizi seti şu sıralarda koronavirüs salgını nedeniyle sıkıntılı bir dönem yaşıyor. Benzer bir olay Kardeşlerim dizisini de etkiledi.

Kardeşlerim dizisinin genç oyuncusu koronavirüse yakalandı. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre Oğulcan karakterini canlandıran Cihan Şimşek’in koronavirüs testinin pozitif çıktığı belli oldu. Oyuncu kendisini karantinaya aldı.

Bez Bebek dizisinde Selim olarak 2009 yılında setlere adım atan oyuncu, Medcezir’de de rol almıştı. Beni Böyle Sev dizisinde Deniz’e hayat veren Cihan Şimşek,4N1K Yeni Başlangıçlar dizisinde ise Sinan olarak izleyicilerin karşısına geçmişti.