Ana sayfa Dizi Haberleri Gel Dese Aşk ve başrol oyuncusu Erkan Petekkaya eleştirilerin hedefi oldu!

Gel Dese Aşk ve başrol oyuncusu Erkan Petekkaya eleştirilerin hedefi oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv’de yeni başlayan Gel Dese Aşk dizisinin başrol oyuncusu Erkan Petekkaya’nın instagram hesabından paylaştığı video herkesi şaşkınlığa uğrattı.Sosyal izolasyonun ne kadar önemli olduğunun bilindiği, koronavirüs salgını yasaklarının toplu olarak bir arada bulunmamayı kapsadığı bu dönemde çalışmaların devam ettiği Gel Dese Aşk dizisinin setinden gelen manzara eleştirilerin hedefi oldu.

Erkan Petekkaya’nın “evde kal” mesajı içeren şarkılı mesajını paylaştığı şu not da dikkat çekici: “Biz de böyle bir deli ekibiz #oykorona #korona seslendirenler ep ve arkadaşları. Bizde tıpkı sağlık çalışanları, market çalışanları, güvenlik görevlileri gibi sizler evde oturun diye işimizin başındayız. Bizim de işimiz sizleri eğlendirmek, evde kal Türkiye. Bu zor günlerde bir tebessüm ettiyseniz ne mutlu bize. Yaşasın soytarılar.” Ancak bu görüntüleri Sinema ve Televizyon sendikalarından tepkiler geldi.

Oyuncu Sendikası “Bu sorumsuzluk karşısında utanıyoruz” diyerek paylaşıma yorum bıraktı.

Gel Dese Aşk ve başrol oyuncusu Erkan Petekkaya eleştirilerin hedefi oldu! 8

Sinema ve TV Sendikası da sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda durumu kınadı ve şu mesaj verildi:

“Tüm dünyada hayatı durduran ve binlerce can kaybı yaşatan korona salgını için tüm yetkililer ‘evde kal’ çağrısı yapıp sosyal mesafe nin önemini vurgularken çalışmaya ara vermeyen bir dizi setinden paylaşılan video için oldukça üzgün ve endişeliyiz. Yapımını Sinegraf’ın üstlendiği atv’de yayınlanan “Gel Dese Aşk” dizi setinin devam etmesini, Erkan Petekkaya ve ekip arkadaşlarının kendilerini riske atarak çektiği bu videoyu kınıyoruz.
Sosyal mesafenin korunmadığı, set çalışanlarının yan yana göründüğü bu videoda çalışan arkadaşlarımızın ve oyuncu Erkan Petekkaya’nın hayatını sendika olarak biz kendilerinden daha fazla ciddiye alıyor ve setleri durdurun çağrımızı yineliyoruz.”

Gel Dese Aşk ve başrol oyuncusu Erkan Petekkaya eleştirilerin hedefi oldu! 9