Ana sayfa TV Programları Gelinim Mutfakta 1 Ekim Salı 362. Bölümde gün birincisi kim oldu?

Gelinim Mutfakta 1 Ekim Salı 362. Bölümde gün birincisi kim oldu?

tarafından ker_def

Kanal D ekranında yayınlanan ve Fatih Ürek’in başarıyla sunuculuğunu yapmakta olduğu Gelinim Mutfakta 362. Bölümüyle 1 Ekim Salı günü izleyicilerle buluştu. Gelinim Mutfakta gün birincisi olan yarışmacı 1 çeyrek altın kazandı!

Gün toplamında kaynanalardan yüksek ve eşit puanları Kıymet Çoban, Filiz Turan ve Elif Akçam aldı! Çeyrek altını ise, bir gelin kazandı! Kazanan ismi Fatih Ürek açıkladı.

Günün en düşük puanının alan gelini 8 puan ile Dilek hanım oldu. Günün en yüksek puanını alarak çeyrek altını kazanan gelin 13 puan ile Filiz hanım oldu. Elif ve Kıymet hanımlar ise 10’ar puanda kaldı.

PROGRAMDA BAŞKA NELER OLDU?

Elif, kaynanası Çiğdem Hanım ile girdiği tartışma sonrası ağladı!

Çiğdem Hanım bugün Elif’e karşı ters davranmaya başladı. Yemek tarifi sırasında başlayan olayların açıklamasını kaynanalar odasında yaptı. Elif’e yemeğini nasıl yapması gerektiğini anlatmadı. Nedenini ise, dün yaşanan olay olduğunu söyledi. Fatih Ürek, bu durumu gün sonu değerlendirmesinde masaya yatırdı. Elif, VTR’yi izledikten sonra Çiğdem Hanımın kendisine neden ters davrandığını anladı. Gelin ve kaynana bu anlardan sonra büyük bir tartışma yaşadı. Elif, Çiğdem Hanımın sert davranışları sonrasında gözyaşlarına hakim olamadı…

Fatma Hanımın kız ve Dilek’in görümcesi sürpriz yaparak stüdyoya geldi!

Fatih Ürek sürpriz bir konuları olduğunu söyledi. İçeri Fatma Hanımın kızı girdi. Fatma Hanım ve Dilek sürpriz konuğu görünce çok şaşırdılar. Fatih Beyin bile haberi olmadığı konuk programa neden geldiğini açıkladı. Dilek ile tartışmaya başladılar. Gelin ve görümce eteklerindeki taşları dökmeye başladılar.