Ana sayfa TV Programları Gelinim Mutfakta 10 Ekim Perşembe 369. Bölümde gün birincisi kim oldu?

Gelinim Mutfakta 10 Ekim Perşembe 369. Bölümde gün birincisi kim oldu?

tarafından ker_def

10 Ekim Perşembe günü yayınlanan Gelinim Mutfakta 369. Bölümde gün birincisi olan yarışmacı 1 çeyrek altın kazandı! Videodan o anları izleyebilirsiniz.

Gün toplamında kaynanalardan yüksek puanları Duygu Çınar ve Kıymet Çoban aldı! Çeyrek altını ise, bir gelin kazandı!En düşük puanı 9 puanla Dilek ve Elif hanımlar oldu. En yüksek puanı alan isim 13 puan ile Duygu hanım oldu ve çeyrek altını kazandı.

PROGRAMDA BAŞKA NELER OLDU?

Fatma Hanım, gelini Dilek’in çeyrek hediye etmek istemesine çok sinirlendi ve onu azarlayarak kaynanalar odasından kovdu!

Fatma Hanım, önceki bölümlerde yarışmaya katıldığından sonra ekonomik zorluklar yaşadığını anlatmıştı. Bu yüzden gelini Dilek’ten bilezik isteyerek bu zorluğunu atlatacağını da söylemişti. Dilek ise, yarışmaya katılırken böyle bir anlaşma yapmadıklarını dile getirmiş, eşinin videosundan sonra da inat edeceğini söylemişti. Bu bölümde Dilek elinde kazandığı çeyrek altınla kaynanalar odasına girdi. Durumu güzelce izah ettikten sonra çeyrek altını kaynanasına uzattı. Fatma Hanım, bu davranışı öfkeyle karşıladı. Bir çeyrekle kendisini avutmaya çalıştığını düşündüğü Dilek’i, herkesin şaşkın bakışları altında kaynanalar odasından kovdu. Fatih Bey bu olayı günsonu değerlendirmesine taşıdı. İkilinin tarışmasına diğer gelin ve kaynanalar da dahil oldu…