Ana sayfa TV Programları Gelinim Mutfakta 14 Ekim Pazartesi 371. Bölümde gün birincisi kim oldu?

Gelinim Mutfakta 14 Ekim Pazartesi 371. Bölümde gün birincisi kim oldu?

tarafından ker_def

Kanal D ekranında yayınlanmakta olan Gelinim Mutfakta yarışmasını Fatih Ürek sunuyor. 13 Ekim Pazartesi günü 371. bölümüyle ekrana gelen programda, gün birincisi olan yarışmacı 1 çeyrek altın kazandı!

Gün toplamında kaynanalardan yüksek puanları Elif Akçam ve Dilek Akıncıoğlu aldı! Çeyrek altını ise, bir gelin kazandı!

Fatih Ürek, kazanan ismi açıkladı. 7 puan ile Kübra hanım en düşük puan alan yarışmacı oldu. Diğer düşük puan alan gelin 10 puan ile Duygu hanım oldu.15 puanla günün en yüksek puanını elde eden Elif hanım çeyrek altının sahibi oldu. Dilek hanım ise 13 puanda kaldı.

PROGRAMDA BUGÜN BAŞKA NELER OLDU?

Aysel Hanım, özel röportaj bölümünde gözyaşlarını tutamadı ve ağlamaya başladı!

Aysel Hanım, Çiğdem Hanımın söyledikleri ve aralarındaki tartışmayı anlattıktan sonra gözyaşlarına hakim olamadı. Kendisine yapılanları hak etmediğini anlatırken de ağlamaya devam etti. Fatih Bey, bu olayı gün sonu değerlendirmesine taşıdı. Duygu, kaynanasının o halini izledikten sonra yanına giderek ona sarıldı ve kendisini teskin etti. Aysel Hanım, gelininden aldığı destek ile kendisini anlatmaya başladı. Çiğdem Hanımın, kendisi hakkında söyledikleriyle haksızlık yaptığını anlattı. Çiğdem Hanım ise, ağlamasını umursamadan kendi düşüncelerini savundu. Peki, Aysel Hanımı ağlatan olay ne?

Elif’in, yarışmaya yeni katılan Kübra’ya yardım etmesine Dilek ve Duygu tepki gösterdi!

Elif, yeni katılan Kübra’nın günün yarışma konusu olan köfteyi yanlış yaptığını gördü. Onu uyararak mutfağına gitti ve köfteyi nasıl şekillendirmesi gerektiğini anlattı. Onu gören Dilek ilk tepkiyi veren kişi oldu. Dilek ve Duygu, Kıymet’in yokluğunda Kübra’yı yanına çekmek için yardım ettiğini söyledikleri Elif ile tartışmanın içine girdiler. Bu olay kaynanalar odasında da tartışıldı…