Ana sayfa TV Programları Gelinim Mutfakta 17 Ekim Perşembe 374. Bölümde gün birincisi kim oldu?

Gelinim Mutfakta 17 Ekim Perşembe 374. Bölümde gün birincisi kim oldu?

tarafından ker_def

Fatih Ürek’in sunuculuğun üstlendiği Gelinim Mutfakta 374. Bölümde gün birincisi olan yarışmacı 1 çeyrek altın kazandı!

Gün toplamında kaynanalardan yüksek puanları Elif Akçam ve Kübra Birlik aldı! Çeyrek altını ise, bir gelin kazandı!

7 puan ile Dilek hanım günün en düşük puanını aldı. Burcu hanım ise 8 puanda kaldı. Ürek, günün en yüksek puanını alarak birinci olan ismin 16 puan ile, Elif hanım olduğunu açıkladı. Kübra hanım ise 12 puan aldı.

BUGÜN BAŞKA NELER YAŞANDI?

Kübra, kuliste bir gelin ve kaynananın tüyo kavgası yaparken yakaladığını söyledi!

Kübra, yemekhanede gezdiği sırada bir gelin ve kaynananın konuşmasına şahit olduğunu söyledi. Konuşma konusunu söyleyince de gelinler şoke oldu. Söylediğine göre gelin, kaynanasına “Koskoca tüyoyu görmedin mi? Nasıl benim tabağımı bulamazsın?” söylemiş. Bunu söyleyenin kendisinin itiraf etmesini bekleyen Kübra, beklediği itiraf gelmeyince o ismi açıkladı. Fatih Bey bu olayı da gün sonu değerlendirmesine taşıdı. Fatih Bey de reji tarafından bu konuşmaları doğruladı. Tüyo suçlamasına maruz kalan gelin ve kaynana kendilerini savundular. İşte o isimler ve savunmaları..

Fatma Hanımına bilezik verdi; fakat, Fatma Hanım surat asarak bu hediyeyi kabul etti…

Fatma Hanım, borçlarını kapatabilmek için Dilek’ten 1 bilezik ve 3 çeyrek altını kendisine vermesini istemişti. Dilek, 1 tane çeyrek altını vermek istediği sırada sert bir reddedilişle karşı karşıya kalmıştı. Dilek bu bölümde, kaynanasının istediği bileziği ona hediye etti. Fatma Hanım bu hediyeyi surat asarak kabul etti. Kaynanalar odasında da bu asık suratı eleştiri konusu oldu. Fatma Hanım ısrarla borçlarını kapatmaya yetmediğini üstüne basa basa bir kez daha anlattı. Fatih Bey bu olayı gün sonu değerlendirmesine taşıdı. Gelin ve kaynananın tartışmasına diğer gelin ve kaynanalar da katıldı…