Ana sayfa TV Programları Gelinim Mutfakta 17 Nisan Cuma 101. Hafta kim birinci oldu?

Gelinim Mutfakta 17 Nisan Cuma 101. Hafta kim birinci oldu?

tarafından ker_def

Gelinim Mutfakta’nın 101. hafta finalinde birinci olan çiftler belli oldu! Beş altın bileziği hafta toplamında en yüksek puanları alan Hüsniye-Hatice Karabulut ve Reyhan-Neslihan Yıldırım çiftinden birisi kazandı!

17 Nisan Cuma günü haftanın en yüksek puanını alarak altın bileziği kazanan ismi Fatih Ürek açıkladı. Ünlü şarkıcı programı bu hafta kazanan ismin 72 puan elde eden Hatice hanım olduğunu duyurdu. Hatice hanımın 5 altın bilezik kazanması büyük sevinç yaşattı.. Videodan o heyecanlı anları izleyebilirsiniz.

Reyhan Hanım, Hatice’den fırını ile ilgili sorun yaşayan Neslihan’a yardım etmesini istedi! Günün yarışma konusu olan tatlının fırın ile ilgili bir durumu olursa Hatice’nin, Neslihan’a müdahale etmesini isteyen Reyhan Hanımın bu tavrı gün sonu değerlendirmesinde çok tartışıldı. Özellikle Neslihan, böyle bir istekte bulunmasına çok kızdı. Reyhan Hanım ise, bu konu yüzünden üstüne gelenlerle tartışmaya başladı…

Gelinler yarışıyor, kayınvalideler puanlıyor! Hangi yemek, hangi gelinin? Kimse bilmiyor! Bu yarışmada kendini elemekte var, birinci yapmakta! Eğlenceyi ve muhteşem yemek tariflerini kaçırma!

Gelinim Mutfakta, yeni bölümleriyle hafta içi her gün saat 13.15’te Kanal D’de!