Ana sayfa TV Programları Gelinim Mutfakta 24 Ekim Perşembe 379. Bölümde gün birincisi kim oldu?

Gelinim Mutfakta 24 Ekim Perşembe 379. Bölümde gün birincisi kim oldu?

tarafından ker_def

Gelinim Mutfakta 379. Bölümde gün birincisi olan yarışmacı 1 çeyrek altın kazandı! Fatih Ürek’in sunuculuğunu üstlendiği 379. bölümde gün birincisi ile ilgili gelişmeleri videoda bulabilirsiniz.

Gün toplamında kaynanalardan yüksek ve eşit puanları Elif Akçam ve Duygu Çınar aldı! Çeyrek altını ise, kura çekimi sonrasında bir gelin kazandı!

Günün en düşük puanını 5 puan ile Melike hanım oldu.11 puan ile Aysun hanım diğer düşük puan alan yarışmacıydı.

14 puan alan Elif ve Duygu arasında kura çekimi yapıldı. Kurada kazanan isim Elif hanım oldu ve çeyrek altını kazandı.

BUGÜN BAŞKA NELER OLDU?

Elif, kendisine 1 puan veren kaynanasına köpürdü!

Çiğdem Hanım, günün yarışma konusu olan yemeği puanladı ve gelini Elif’e 1 puan verdi. Elif, yemeği yapamamışsın diyen kaynanası Çiğdem Hanıma büyük tepki verdi. Yemeklerin olduğu masaya götürdüğü Çiğdem Hanımı haşlamaya başladı. Çiğdem Hanım verdiği puanın arkasında durunca da Elif onu masasına almayarak Duygu’nun masasına yolladı. Çiğdem Hanımın vurdumduymaz tavırları karşısında da sinirden yerinde zıp zıp zıpladı!..

Fatih Ürek, Aysu’nun patateslerini soyduğu sırada acı içinde bağırarak elini tuttu!

Fatih Bey, mutfağa girerek gelinleri kontrol etmeye başladı. Aysu’nun yemeğini yaparken yavaş hareket ettiğini gördü. Ona yardım etmek için patateslerini soymaya başladı. Bu sırada konuşmaya da devam eden Fatih Bey, patatesleri doğrarken acı içinde bağırdı. Gelinler bu acı çığlığa döndüler. Aysu ve Melike yardım amaçlı onun yanına gittiler. İşte gelinleri çok korkutan o anlar…