Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma’daki Zeynep’ten Sevgili Geçmiş’te İpek’e Sevda Erginci yine sorunlu bir aşkın içinde

Yasak Elma’daki Zeynep’ten Sevgili Geçmiş’te İpek’e Sevda Erginci yine sorunlu bir aşkın içinde

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Ünlü oyuncu Sevda Erginci, 2 sezon boyunca Yasak Elma dizsiinde Zeynep karakteri ile hayranlarını bir hayli mutlu etmişti.Dizinin en masumu olarak öne çıkan Zeynep karakteri hala hafızalarda ve uzunca bir süre de hatırlanacağa benziyor.

Şimdi ise yeni bir dizi, yeni bir heyecan Sevda Erginci ve hayranlarını bekliyor.

Sevgili Geçmiş dizisi 25 Ekim Cuma akşamı izleyicilerle Star TV ekranında buluşacak. Erginci, bu sefer İpek karakteriyle geliyor. Ünlü oyuncu bakalım bu rolde hayranlarını yine mutlu etmeyi başarabilecek mi?

İnstagram hesabından dizinin çekimlerinin yapıldığı tarladan fotoğrafını paylaşan oyuncu, “İpek’le tanışmaya son 1 gün” notuyla hayranlarını Star TV ekranına davet etti.

Erginci’nin hayranları “Diziyi ve İpek’i heyecanla bekliyoruz” diyerek ünlü oyuncuya destek verdi.

İpek dizide eski aşkı Sinan Malik ile onun babası sevgilisi Tekin Malik arasında kalacak.

İşte Erginci’nin İpek karakterindeki hali:

Yasak Elma'daki Zeynep'ten Sevgili Geçmiş'te İpek'e Sevda Erginci yine sorunlu bir aşkın içinde 7

Sevda Erginci (İPEK GENCER)

Üç kız kardeşin ortancası olan İpek, Güneşli Bahçe’ye evlatlık verilmiştir, fakat bunu o gizemli mektubu alıncaya kadar bilmemektedir. Tekin Malik’in hayatlarına girmesiyle ailesi bütün mal varlıklarını kaybederler. Üniversiteyi bitirince Tekin Malik’in yanında çalışmaya başlar ve kısa süre sonra da aralarındaki yaş farkına rağmen sevgili olurlar.