Ana sayfa TV Programları Gelinim Mutfakta 26 Ağustos Pazartesi 336. Bölümde gün birincisi kim oldu?

Gelinim Mutfakta 26 Ağustos Pazartesi 336. Bölümde gün birincisi kim oldu?

tarafından ker_def

Fatih Ürek’in sunuculuğunu üstlendiği Gelinim Mutfakta 335. Bölümüyle 26 Ağustos Pazartesi günü Kanal D ekranında izleyicilerle buluştu. Programda günün birincisi olarak çeyrek altını kazanan isim kim oldu?

Gün toplamında kaynanalardan yüksek puanları Elif Akçam ve Hülya Bütün aldı! Çeyrek altını ise, bir gelin kazandı! Videodan o anları izleyebilirsiniz.

Fatih Ürek, en çok puan toplayan gelini açıkladı. Ürek, günün en yüksek puanını elde eden Hülya’nın birinci olduğunu ve çeyrek altını kazandığını duyurdu.

Programda Neler Yaşandı?

Gelinim Mutfakta 336. Bölümde stüdyoya Reyhan Hanımın ilk günden, bugüne olan şaşırtan değişimi izlettirildi!

Gelinim Mutfakta’ya katıldığı 19. Haftadan itibaren fenomenleşen Reyhan Hanımın, o günden bugüne olan değişim rüzgarı herkesi şok etti. Verdiği kilolarla, eğlenceli halinin tavan yapmasıyla dikkatleri üzerine çeken Reyhan Hanım, özellikle Çiğdem Hanım ve gelini Elif’in diline düşmekten kendini alamadı. Kendisini şov yapmakla suçlayan gelin ve kayanaya karşı koruma görevi ise, Ezgi’ye kaldı. Ezgi, Reyhan Hanımın şaşkın bakışları arasında Çiğdem Hanım ve Elif ile sert bir tartışmanın içine girdi…