Ana sayfa TV Programları Gelinim Mutfakta 3 Nisan Cuma 495. Bölümde gün birincisi kim oldu?

Gelinim Mutfakta 3 Nisan Cuma 495. Bölümde gün birincisi kim oldu?

tarafından ker_def

Gelinim Mutfakta 495. Bölümde gün birincisi olan yarışmacı 1 çeyrek altın kazandı! Gün toplamında kaynanalardan yüksek puanları Hatice Karabulut ve Yağnur İşçiler aldı! Çeyrek altını ise, bir gelin kazandı!

3 Nisan Cuma günü haftanın finalinde günün en düşük puanını alan gelini 9 puan ile Neslihan ve Yağmur hanımlar oldu. Günün kazanan ismi ise 14 puan elde eten Hatice hanım oldu ve çeyrek altını kazandı. Yağnur hanım ise 13 puanda kaldı.

Nilgün Hanım “Adile Naşit”, Yağmur “Emel Sayın”, Hüsniye Hanım “Perran Kutman”, Hatice “Türkan Şoray”, Ayten Hanım “Banu Alkan”, Yağmur “Filiz Akın”, Reyhan Hanım “Serpil Çakmaklı” ve Neslihan da “Hüdaverdi” kılığında stüdyoya gelerek eğlenceli anlara imza attılar! “Yeşilçam Konsepti” ile yarışmacılar efsaneleşen oyuncuların kılıklarına büründüler. İçeri birer birer giren yarışmacılar başta Fatih Ürek olmak üzere izleyenlere keyifli anlar yaşattılar..

Bugün ayrıca; Fatih Ürek, Hüsniye Hanımın puanlamasından sonra sürpriz bir haber verdi! Fatih Bey, 3 Nisan’ın doğum günü olduğunu açıkladı. Yarışmacılar, Fatih Ürek’in doğum gününün olduğunu öğrenince büyük şaşkınlık ve büyük sevinç yaşadılar.

Gelinler yarışıyor, kayınvalideler puanlıyor! Hangi yemek, hangi gelinin? Kimse bilmiyor! Bu yarışmada kendini elemekte var, birinci yapmakta! Eğlenceyi ve muhteşem yemek tariflerini kaçırma!

Gelinim Mutfakta, yeni bölümleriyle hafta içi her gün saat 12.30’da Kanal D’de!