Ana sayfa TV Programları Gelinim Mutfakta 8 Kasım Cuma 390. Bölümde gün birincisi kim oldu?

Gelinim Mutfakta 8 Kasım Cuma 390. Bölümde gün birincisi kim oldu?

tarafından ker_def

Fatih Ürek’in beğeniyle sunuculuğunu yaptığı Gelinim Mutfakta yarışmasında bir hafta daha sona erdi. 8 Kasım Cuma günü haftanın finalinde neler yaşandı?

Gelinim Mutfakta 390. Bölümde gün birincisi olan yarışmacı 1 çeyrek altın kazandı! Videodan detayları izleyebilirsiniz…

Gün toplamında kaynanalardan yüksek puanları Dilan Ürün ve Elif Akçam aldı! Çeyrek altını ise, bir gelin kazandı! Günün en düşük puanını alan gelin 7 puan ile Melike hanım oldu. Günün en düşük 10 puanla Duygu hanım oldu. 13 puan ile günün en yüksek puanını elde eden Dilan hanım çeyrek altının sahibi oldu. Elif hanım ise 11 puanda kaldı.

BUGÜN BAŞKA NELER YAŞANDI?

Elif’in eşine ait maketi saklayan kişi ortaya çıktı; fakat, maket ortalıklarda yok!

Önceki bölümlerde Elif’in kendisine şans getirdiğini düşündüğü eşine ait maket esrarengiz bir kişi tarafından yerinden alınarak saklanmıştı. Bu bölümde bu esrarengiz kişi ortaya çıktı. VTR’lerde maketi alan kişinin yüzü gizlenmeden stüdyodaki herkese izlettirildi. Başta Elif ve kaynanası Çiğdem Hanım olmak üzere yüzünü gördükleri kişi karşısında büyük şok yaşadılar. Esrarengiz kişi ortaya çıktı çıkmasına da, sakladığı yerde maketi bulamayınca ortalık karıştı. Elif ve Çiğdem Hanım bu kişiye sert tepki gösterdiler. Peki, kim bu esrareniz kişi?