Ana sayfa TV Programları 30 yıl önce başvurdular, şimdi Aileler Yarışıyor’a katılabildiler!

30 yıl önce başvurdular, şimdi Aileler Yarışıyor’a katılabildiler!

tarafından ker_def

Yılların efsane yarışma programı Aileler Yarışıyor’a 30 yıl önce başvuru yapan Efsane Tayfa ailesi amacına ulaştı. Yapımcılığını Staff Film’in üstlendiği, gündüz kuşağının izleyiciye neşe veren tek programı “Aileler Yarışıyor” Türkiye tarihinde bir ilke imza attı ve 30 yıl önce başvuran Efsane Tayfa ekibini ağırladı.

Tam 30 yıl önce de Aileler Yarışıyor’a başvuru yapan Efsane Tayfa ailesi sonunda hayallerine kavuşarak Gırgırına ekibinin karşısında yarışma fırsatı buldu. Ufuk Özkan ‘’30 sene büyük bir rakam. Bugün onların 30 sene sonra yarışma heyecanına ortak olmaktan dolayı hem şaşkın hem de çok mutluyum’’ dedi.

Milyonların tutkuyla izlediği kahkaha tufanı Aileler Yarışıyor, Ufuk Özkan’ın sunumuyla yeni sezonda da birbirinden eğlenceli yeni etapları ve renkli yarışmacılarıyla evlerinizi şenlendirmeye devam ediyor. Bol kahkahalı yeni bölümleriyle Aileler Yarışıyor hafta içi her gün saat 13.00’de TRT1’de…

Her yaştan seyircinin izlediği, eğlence ve rekabetin en sevilen adresi Aileler Yarışıyor kazanan aileye 10.000 TL ödülüyle hafta içi her gün 100 kişiye sorduğu soruların yepyeni cevaplarını yarışmacılarına soruyor.