Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeş Çocukları dizisi, Pazar akşamlarının kaderini değiştirdi!

Kardeş Çocukları dizisi, Pazar akşamlarının kaderini değiştirdi!

tarafından zk zk

Star TV’nin yeni dizisi Kardeş Çocukları, 3. bölümüyle rakiplerini ezip geçti!

En güçlü rakibi Fox’un Savaşçı dizisi de zirveyi Kardeş Çocukları’na kaptırdı! Aynı akşam yayınlanan TRT1’in Elimi Bırakma dizisi de güçlü bir rakip edinmiş oldu!

Kardeş Çocukları dizisi, Star TV’nin daha haftalar öncesinden kadrosu ve senaryosu ile öne çıkan başarılı yapımlarından biri oldu. İlk 3 bölümü ile pazar günlerini ele geçiren dizi seyirciden tam not aldı.

Kardeş Çocukları dizinin konusu şimdiye kadar işlenmemiş ve çok farklı olduğu için daha ilk bölümden seyirciyi içine çekti. Oyuncu kadrosu ve oyunculuk performansları ise büyük bir alkışı hak ediyor. Başarılı oyuncu Mehmet Aslantuğ’a başrollerde Ayça Bingöl, Nur Fettahoğlu, Furkan Andıç, Afra Saraçoğlu, Murat Daltaban, Alara Turan, Engin Alkan, Evrim Doğan, Elif Çakman, Handan Yıldırım, Batuhan Ekşi, Nilay Erdönmez gibi isimler eşlik ediyor.

OLMAZ DENİLENİ YAPTI:

Yayınlandığı ilk günden itibaren izleyicinin büyük beğenisini kazanan, Kardeş Çocukları 10 Şubat pazar akşamı üçüncü bölümüyle ekrana geldi. Reyting listelerinde3 grupta da birincilik elde eden dizi olmaz denileni yaptı.

Kardeş Çocukları dizisi, Pazar akşamlarının kaderini değiştirdi! 7

FOX’UN DİZİSİNİ YERİNDEN ETTİ:

Star’ın parlayan dizisi olan Kardeş Çocukları pazar akşamlarını ele geçirmiş gibi görünüyor. Fox’un dizisi Savaşçı’ya ait olan birinciliği daha ilk bölümden elinden aldı ve reyting listesinde tahtını sağlamlaştırdı.

Dizi, tüm kişilerde yüzde 7,72 reyting, yüzde 16,23 izlenme payı, A/B sosyo ekonomik statüde yüzde 7,62 reyting ve yüzde 17,11 izlenme payı, 20+ABC1’de; yüzde 7,35 reyting ve yüzde 15,53 izlenme payı ile zirvenin yeni sahibi oldu.