Ana sayfa TV Programları Gelinim Mutfakta programında diskalifiye şoku? Fatih Ürek, kimi yarışmadan çıkardı?

Gelinim Mutfakta programında diskalifiye şoku? Fatih Ürek, kimi yarışmadan çıkardı?

tarafından zk zk

Fatih Ürek’in sunduğu Kanal D ekranlarında yayınlanan Gelinim Mutfakta programının 307. bölümünde Gülcan ve Ezgi birbirine girdi!

Televizyongazetesi/Detay – Yarışmanın dünkü bölümünde en düşük puanını alarak pazartesi gününü sonuncu sırada tamamlayan isim 9 puanla Gülcan olmuştu.

Günün en yüksek puanını alan ve çeyrek altını kazanan kişi ise 15 puanla Vahide olmuştu.

Gülcan ve Ezgi arasında dün de tartışmalar bitmemişti. Son haftalarda iyice gerilen iki yarışmacının birbirlerine sesini yükselttikleri anlar dikkat çekiyordu. Ezgi’nin “Senin o burnunu yere indiririm” şeklindeki sert çıkışından sonra tartışma daha da gerginleşmişti.

Programın bugün ekrana gelen bölümünde gerginlik yine devam etti.

Gün sonu değerlendirmesinde Ezgi ve Gülcan arasında büyük kavga çıktı. Olanları izleyen ve müdahale etmeye çalışan Fatih Ürek de iki yarışmayı susturamayınca bas bas bağırdı!

Gülcan, Ezgi’nin kendisini kıskandığını iddia ederken, Ezgi de sert eleştiriler yapmaya başladı. Gülcan’ın ağzını burnunu oynatarak yaptığı hareketler dikkat çekerken, Ezgi ise, yaşadığı tartışma sonrasında diskalifiye olmayı umursamadan Gülcan ile kavga etmeye devam etti.

Gülcan’ın kışkırtan tavrı ve sözleri Ezgi’yi iyice sinirlendirince “Haddini bil” diyerek Gülcan’a kızdı. İki yarışmacının bas bas bağırdığı o anlarda Gülcan da “Sen haddini bil, kimsin sen?” diyerek karşılık verdi. Ezgi’nin “Ben senin kaynanan değilim” sözleriyle tartışma iyice alevlendi.

Gün sonu değerlendirmesindeki bu sert tartışmada sesler o kadar yükseldi ki Fatih Ürek, bağırarak sinirli bir şekilde “Kesin bir dakika. Kimse bir yere kalkıp gidemez. Ancak ben dersem diskalifiye olursunuz. Ben diskalifiye ediyorum dersem olur” diyerek tartışmaya son verdi.

Dünden beri süren “Kim diskalifiye oldu?” sorusu ise yanıtını buldu! Aslında programda tartışmanın ateşlendiği anların görüntüleri fragmanda kullanılarak, bir kişinin diskalifiye olduğu iması yaratılmıştı. Programın yayınıyla birlikte tartışmanın Fatih Ürek tarafından bitirildiği ve kimsenin de diskalifiye olmadığı ortaya çıktı.

İşte o kavga anları: