Ana sayfa Dizi Haberleri Böyle dizi tanıtımı ne görüldü, ne duyuldu! Benim Tatlı Yalanım dizisinden ilginç çıkış!

Böyle dizi tanıtımı ne görüldü, ne duyuldu! Benim Tatlı Yalanım dizisinden ilginç çıkış!

tarafından zk zk

Star TV’nin yeni dizisi Benim Tatlı Yalanım, yakında ekranlarda olacak.

Televizyongazetesi/Detay – Başrollerinde Furkan Palalı, Aslı Bekiroğlu ve Lavinya Ünlüer’in olduğu dizinin çekimleri başladı. Merakla beklenen diziden ilk tanıtım da geldi ama kimse böyle bir tanıtım beklemiyordu!

Bir süre önce ekranlara veda eden ama internet dizisi olarak devam edecek olan Jet Sosyete’de oynayan Aslı Bekiroğlu, ve uzun süredir ekranda olmayan Furkan Palalı’yı birleştiren dizinin tanıtımı kendine has oldu!

Dizinin çekilen sahnelerinden bir tanıtım yapmak yerine, iki oyuncunun kendi aralarında tanıtımı nasıl yapacaklarına dair konuşmaları sırasında çekilen bir video servis edildi.

Palalı ve Bekiroğlu, dizinin ilk tanıtımını nasıl sunacaklarını kendi aralarında konuşuyorlar. Son derece doğal bir halde olan iki oyuncunun, kurgudan çok doğaçlama yaptıkları da anlaşılıyor.

Şimdiye kadar pek çok ilginç tanıtıma şahit olan izleyiciler için bu hayli ilginç bir tanıtım oldu!

İşte Benim Tatlı Yalanım dizisinin o çok konuşulan tatlı tanıtımı:

Dizinin hikayesi?

ız babası olmak zordur derler. Üstelik de akıllı mı akıllı bir kız çocuğuna hem ana hem baba olmak iki kere zordur. Hikayemiz; karısı tarafından terk edilen Nejat’ın, (Furkan Palalı) annesini henüz hiç görmemiş olan kızına üzülmemesi için anlattığı “idare edecek” yalanlarla başlar. Fakat Kayra (Lavinya Ünlüer) büyüdükçe bu yalanlar içinden çıkılmaz bir hal alır. İyice köşeye sıkışan Nejat tam da her şeyin sonu geldi diye düşünürken, yolu beklenmedik bir şekilde Suna (Aslı Bekiroğlu) ile kesişir.

Suna’nın hayatlarına girişi ile hem çaresiz baba Nejat’ın hem de artık annesinden başka bir şey istemeyen Kayra’nın dünyası tamamen değişir. Suna ve Nejat kendilerini hiç beklemedikleri tatlı bir oyunun içinde bulurlar.