Ana sayfa Dizi Haberleri İstanbullu Gelin dizisinde Esma’nın dehşet planına Süreyya uyarsa büyük saçmalayacaklar!

İstanbullu Gelin dizisinde Esma’nın dehşet planına Süreyya uyarsa büyük saçmalayacaklar!

tarafından zk zk

Star TV’de yayınlanan İstanbullu Gelin dizisi, bu hafta 86. bölümüyle ekrana gelecek. Bir sonraki hafta ise final yapıyor.

Televizyongazetesi/Detay – Başrollerinde Özcan Deniz, Aslı Enver, İpek Bilgin ve Salih Bademci’nin oynadıkları dizide finale iki bölüm kala, Esma’nın Süreyya’dan kendisinin ölümüne yardımcı olması isteği, Süreyya’yı perişan ediyor!

Garip’in ölümünü kabullenemeyen Esma, hastane odasında Süreyya’yı şoke eden sözler söylüyor. “Beni özgür bırakacaksın. Günahsa da benim boynuma. Sevdiklerinin son isteklerini yerine getirmek kıymetlidir. Süreyya çok canım yanıyor. Yoruldum Süreyya. Bana başka çare aratma. Garip gibi huzurla gideyim ben de. Ne olursun yardım et” diyen Esma Hanım’a Süreyya’nın yanıtı ne olacak merak konusu!

İstanbullu Gelin dizisinde Esma'nın dehşet planına Süreyya uyarsa büyük saçmalayacaklar! 7

Sezon başında Yaz’ın yıllar sonra terapiste “Ne olursa olsun sevgiyi, şefkati seçen tatlı Süreyya. Ne de güzel takardı maskesini. Benim annem bir katildi” sözleri tanıtımda yeniden yankılanıyor.

Süreyya gerçekten Esma Hanım’ın ölümüne yardım mı ediyor? Yoksa bir kaza sonucu banyoda düşüp ölen Esma’nın ölümü üzerine mi kalıyor?

Bu sorular yanıtını final bölümünde bulacak ama izleyiciler, hasta bir kadının böyle bir isteğine Süreyya’nın olumlu yanıt vermesinin saçmalık olacağı görüşünde.

Sosyal medyada bu yönde bir gelişmenin diziyle ilgili tepkiler alacağı şimdiden yorumlardan belli olmakta.

İşte İstanbullu Gelin 86. bölüm tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Garip’in ölümünü kabullenmek Esma için kolay olmaz. Esma’nın Garip’in hayaliyle birlikte yaşamaya başlaması ise konakta farklı bir dönemi başlatır. Adem ve Güneş ise evlat edinmeye karar verirler. Bunun için ise ilişkilerinde atmaları gereken bir adım vardır. Süreyya’nın Yaz için yaptığı çalışmayı Mert hazırladığı albümde kullanmak ister. Stüdyoya giren Süreyya her şeye rağmen enerjisini yüksek tutmaya çalışmaktadır. Garip’in ölümüyle Boran’lar için farklı bir süreç başlar. Esma’nın hastalığının iyice ağırlaşması onu akıl almaz bir sonuca götürecektir.