Ana sayfa TV Programları Gelinim Mutfakta’da kural değişti, yeni dönem başka olacak!

Gelinim Mutfakta’da kural değişti, yeni dönem başka olacak!

tarafından ker_def

Ekranların en çok altın dağıtan yarışması… “Gelinim Mutfakta” yeni sezona başlıyor! Kanal D’nin sunuculuğunu Fatih Ürek’in yaptığı ilgiyle izlenen yarışma programı “Gelinim Mutfakta”, 3. sezonuna başlıyor. Hafta içi her gün saat 13.15’te ekrana gelecek olan program, bu sezonda da hem eğlendirecek hem kazandıracak.

Gelinim Mutfakta’da birbirinden iddialı gelinler belirlenen yemeği kendilerine ayrılan sürede yapmaya çalışacak. En güzel yemeği yapan ve kayınvalidelerden en yüksek puanı alan gelin, günün birincisi olarak yakasına bir çeyrek altın takacak.

Beş günün sonunda  haftanın birincisi olan gelin beş altın bileziği koluna takmayı hak edecek. En düşük puanı alan gelin ise hayallerine veda edecek. Fatih Ürek de puan verecek!

Gelinlerin işi artık daha da zor olacak. Çünkü bu sezon kayınvalidelerin yanı sıra Fatih Ürek de tadım ve puanlama yapacak. Mutfakta tüm dengeler değişecek. Gelinim Mutfakta, yenilenen dekoru ve yepyeni yüzleri ile 17 Ağustos Pazartesi gününden itibaren hafta içi her gün saat 13.15’de Kanal D’de…