Ana sayfa Dizi Haberleri Murat Yıldırım ile Esra Bilgiç sahaya çıktı, Ramo dizisinden beklenti yüksek!

Murat Yıldırım ile Esra Bilgiç sahaya çıktı, Ramo dizisinden beklenti yüksek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İzleyicilerin heyecanla beklediği dizilerden birisi de Ramo… İlk sezonu Adana’da geçen dizi, pandemi engeline takıldı ama belki de bu durum olumlu gelişmeleri beraberinde getirecek.

Ramo dizisi çok iddialı bir başlangıç ile Show TV ekranına geldi. Ancak reyting sonuçları pek de beklentiler gibi olmadı. İşte bu nedenle de dizinin 2. sezonu için bambaşka bir hikaye ortaya konacak. Adana yerine İstanbul’da devam eden Ramo’nun hikayesi, 2. sezonda daha aksiyon dolu olacak.

Dizinin Eylül ayında izleyicilerle buluşacağı da kesinleşti. Yayınlanan fragmanda net bir tarih yok ama Eylül ayı özellikle işaret ediliyor. Murat Yıldırım’ın yükü omuzlarına aldığı da görülüyor.

“Adalet çanları artık Ramo için çalıyor…” İşte dizinin 2. sezon sloganı bu… İzleyiciler de “Kır zincirlerini Ramo” diyerek sosyal medyada yeni dönemin daha iyi olacağı düşüncesini yorumlara yansıtıyor.

Ramo kaliteli bir yapım, ikinci sezonda daha iyi noktalara gelebilir. Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç uyumu da başarılı olmuştu. İzleyiciler yeni sezondan çok umutlu.