Ana sayfa Dizi Fragmanları Tövbeler Olsun dizisi kötü başladı, her şey tersine döner mi?

Tövbeler Olsun dizisi kötü başladı, her şey tersine döner mi?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında yayınlanan ve beklentinin de büyük olduğu bir proje Tövbeler Olsun… İlk bölümü geçtiğimiz Pazar günü yayınlanan diziyle ilgili çok eleştiri yapıldı. Özellikle de böyle bir kadronun yer aldığı bir yapımın daha ilk bölümden ciddi eleştiriler alması iyi bir durum değil.

Güven Kıraç ve Erkan Can gibi iki usta ismin yer aldığı, çok farklı isimlerle sağlam bir kadronun oluşturulduğubir dizi Tövbeler Olsun. İncelikli bir mizah anlayışını ortaya koyan dizinin senaryosunda bir kopukluk olduğu da hemen fark edildi.

İpek Tuzculoğlu, Çiçek Dilligil, Ünal Silver, Seda Türkmen, Sercan Badur, Mert Carim, Merve Erdoğan, Mert Denizmen, Semiha Bezek, Naz Çağla Irmak, Batuhan Aydar, Tolga Canbeyli, Cansu Kurgun, Ozan Güçlü ve Duru Baykal gibi güçlü isimler de kadroda yer alıyor… Peki Tövbeler Olsun dizisinin ikinci bölümünde neler yaşanacak?

Namzet geçmişiyle yüzleşiyor… 16 Ağustos Pazar günü saat 20.00’de dizinin ikinci bölümü ekrana gelecek. Namzet Horanta’nın geçirdiği ölümcül kazanın sonrasında yaşadığı değişim ve geçmişte yaptığı hataları ile yüzleşme sürecine tanık olacağız…

İlk olarak eski ortağı ve can dostu Osman’dan af dileyen Namzet, Osman’dan beklediği cevabı alamasa da pes etmez… Hakkını yediği, kalbini kırdığı tüm insanlardan helallik almak için çıktığı bu yeni macerada en büyük destekçisi kızı Nazmiye olacaktır.

Tövbeler Olsun dizisi kötü başladı, her şey tersine döner mi? 8

Kazadan sonra Namzet’in geçirdiği bu büyük değişimi anlayan Nazmiye; babasının geçmişte kalbini kırdığı Gül ile buluşması için onu cesaretlendirecektir.

Bu gizli buluşmayı öğrenen Latife, Namzet’ e nasıl tepki verecek? Geçmişten gelen bu gizemli kadın Namzet’i affedecek mi?

Tövbeler Olsun dizisi kötü başladı, her şey tersine döner mi? 9

Tüm bu soruların cevabı  16 Ağustos Pazar saat 20.00’de  TRT 1’de…