Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Gelinim Mutfakta’dan ayrıldı, asıl bombayı Fatih Ürek patlattı!

Gelinim Mutfakta’dan ayrıldı, asıl bombayı Fatih Ürek patlattı!

tarafından ker_def

Kuaförüm Sensin yarışması, 3. sezonunda bomba transferlere devam ediyor. Özge Borak ve Gözde Kansu’nun ardından programın 3. sezonunda sunuculuk görevini ünlü oyuncu Çiğdem Batur üstlendi. Ayrıca Bülent Ersoy ile Işıl Reçber de jüri üyeleri olarak, yeni sezonda yer almaya başladı. Ancak Bülent Ersoy yapımda artık yok.

Show TV’nin sevilen yarışma programı Kuaförüm Sensin’den eğlence dolu yeni bölüm tanıtımı yayınlandı. Jüri koltuğuna oturan Fatih Ürek’in muhteşem enerjisi ve şarkılarıyla stüdyoyu coşturduğu tanıtım büyük beğeni topladı. Kanal D’de yayınlanan ve 2 sezon sunuculuğunu üstlendiği Gelinim Mutfakta’dan ani bir kararla ayrılan Fatih Ürek’in rakip kanala geçmesi sezonun bombasıydı…

Gelinim Mutfakta'dan ayrıldı, asıl bombayı Fatih Ürek patlattı! 7

Sunuculuğunu Çiğdem Batur’un üstlendiği, jürisinde ‘Yılın En Stil Kadını’ seçilen Işıl Reçber, makyajın prensi Seçkin Süngüç ve tecrübeli kuaför Adnan Serter’in yer aldığı ‘Kuaförüm Sensin’ yeni yıldızı Fatih Ürek ile fırtınalar estirmeye hazırlanıyor.

Yılların sahne deneyimi ve ekran tecrübesi ile yarışmaya renk katacak olan ünlü sanatçı yorumlarıyla da yarışmacıları zorlayacak.

‘Kuaförüm Sensin’ hafta içi her gün saat 12.30’da Show TV’de!