Ana sayfa Dizi Fragmanları Bay Yanlış’ta ezberlediklerinizi unutun, bir sır her şeyi değiştirecek!

Bay Yanlış’ta ezberlediklerinizi unutun, bir sır her şeyi değiştirecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cuma akşamları Fox Tv’de yayınlanmakta olan Bay Yanlış dizisinin 11 bölümü geride kaldı. Can Yaman ve Özge Gürel ikilisinin başarılı performansı ile dizi ayakta kalmaya devam ediyor.

Bay Yanlış dizisi, Cuma rekabetinde diğer kanallardaki dizilerin hepsi döndükten sonra ne yapacak merak ediliyor. Ancak kemik bir izleyici kitlesi var ve Fox TV, sabır gösterir ise dizinin benzer reytinglerle devam etmesi bekleniyor.

Özgür ve Ezgi karakterlerinin aşklarının her geçen hafta daha da geliştiği Bay Yanlış dizisinin 12. yeni bölümü 18 Eylül Cuma akşamı yayınlanacak. Yeni bölümde hem Özgür ve Ezgi’nin güzel sözlerinden etkilenecek hem de diziye yeni katılan Özgür’ün kuzeni Tolga’nın gerçek amacı ortaya çıkacak.

Serhat Pırıl’ın canlandırdığı Tolga Gürdağ çok hırslı, takıntılı ve politik tavırlarıyla öne çıkıyor. Çocukluğundan beri kendisine rakip olarak gördüğü Özgür’ü alt etmek için elinde geleni yapacak. Yıllar önce babasına verdiği bir sır ise Özgür’ün geleceğini kötü etkileyecek.

İşte Bay Yanlış dizisinin 12. bölümünden ilk fragman: