Ana sayfa TV Programları “Gelinimin çocukluğunu bilirim!” Zuhal Topal’la Sofrada 101. Bölüm

“Gelinimin çocukluğunu bilirim!” Zuhal Topal’la Sofrada 101. Bölüm

tarafından ker_def

Yeni hafta başladı. Zuhal Topal’la Sofrada programında geçen haftanın tartışmalı finalinin ardından yeni bölümde de aksiyon vardı. Gelin Büşra hanım ile kayınvalidesi Havva hanım yarıştı.

Televizyon Gazetesi Detay

Zuhal Topal’la Sofrada programının 14 Ocak Pazartesi günü ekrana gelen 101. bölümünde gelin Büşra hanım büyük zorluk yaşadı. Kayınvalidesi Havva hanımın baskı uygulaması da gelin hanım üzerinde stres oluşturdu.

Kayınvalidesi ile tartışma da yaşayan ve yemekleri yetiştirmekte zorlanan Büşra hanım, motive edildikten sonra mutfağa yeniden döndü. Bir hayli yorgun görünen Büşra hanıma kayınvalidesi Havva hanım “Olura olur, olmazsa olmaz” diyerek destek verdi.

Zuhal Topal, eve geldiği zaman masayı bomboş buldu. Gelin hanım başının döndüğünü ve başına talihsizlikler geldiğini söyleyince Topal bir hayli şaşırdı.

Kayınvalideler de geldi ve masayı bomboş görünce herkes şaşkına döndü. Zuhal Topal, adeta şoke oldu. Kimse böyle bir durumu beklemiyordu. Topal, “Aylardır olmayan şeyler oluyor” diyerek günün çok ilginç geçeceğini anlattı.

Kayınvalideler Gönül hanım, Meliha hanım, Elif hanım ve Aynur hanım tek tek eve geldiler.

Gönül hanımın masanın boş olmasına gösterdiği sevinç anları izleyicileri de diğer kayınvalideleri de çok şaşırttı. Gönül hanım, “Bir kişi elendi onun için oynadım” diyerek neden bu kadar sevindiğini anlattı. Topal, tepki göstermenin normal olduğunu ama doğru tepki göstermek gerektiğini de belirterek Gönül hanımın bu şekildeki sevinç anlarını onaylamadığını gösterdi.

Aşçılık yapan Aynur hanımın programa aşçı kıyafeti ile gelmesine eleştiri vardı.

"Gelinimin çocukluğunu bilirim!" Zuhal Topal'la Sofrada 101. Bölüm 7

Gönül hanım isimleri aklında tutamadığı için herkese yaka kartı hazırladığını belirtti ve kayınvalidelerden takmalarını istedi. Bu istek diğer kayınvalideler tarafından ciddi tepki gördü.

Topal bu tartışmalarda araya girmek istemedi. Meliha ve Elif hanım yaka kartlarını takmayı kabul etti. Aynur ve Havva hanımlar ise yaka kartı takmayı kabul etmedi.

Yoğurtlu ıspanak çorbası servis edildi ama kayınvalideler beğenmediklerini ifade ettiler. Ispanakların rondodan geçmemiş olması eleştiri konusu yapıldı.

Karnıyarık pideyi kesmekte zorlanan kayınvalideler, eleştirilerde bulundu. Aynur hanım pidenin yumurta koktuğunu belirterek tatmak istemediğini söyledi. Zuhal Topal da bu duruma tepki gösterdi. Topal, “Aynur hanım siz aşçısınız, nasıl yapıyorsunuz?” diye sordu. Aynur hanım yamağına tattırdığını ve yumurta kokusunu aldığı zaman ve yumurtayı gördüğü zaman kötü etkilendiğini söyledi. Topal, “Allah Allah, olacak iş değil artık” diyerek bu duruma tepkisini dile getirdi.

Topal, “Ben ne oldum, aylardır görmediğim şeyler oldu. Böyle bir hassasiyetiniz varsa katılmamanız gerekirdi” diyerek şaşkınlığını dile getirdi.

Gelin hanım sofrayı kurmamış olması, kıyafetini değiştirmemiş olması, yemeklerinin lezzeti, salataları yetiştirememesi gibi sebeplerle sürekli eleştiriler aldı.

Gelin Büşra hanım sürekli gülümsemesi ile eleştirilirken, patlıcan köftesini 1 kişi eksik yapması nedeniyle eleştirildi. Patlıcan beğenilirken, mantarlı pilavda mantar olmaması ve lapa olması eleştirildi. Ana yemek ile ilgili eleştiriler bir hayli yoğundu.

Büşra hanım son olarak poğaça tatlısını servis etti. Tatlısı ise bazı eleştiriler alsa da genelde beğenildi.

Haftanın ilk puanlaması yapıldı. Büşra hanıma verilen puanlar şöyle oluştu:

Gönül hanım 1 puan verdi. Zuhal Topal, eksik olmadığı durumda 1 puanın yasak olduğu ancak salataların eksik olması nedeniyle 1 puanı kabul etti. Topal, “Uzun zamandır ilk defa programda 1 puanı görüyoruz” diyerek üzüntüsünü dile getirdi.

Meliha hanım 2 puan verdi.

Aynur hanım 2 puan verdi.

Elif hanım 1 puan verdi.

Büşra hanımın düşük puanlara karşın gülümsemesine yapılan eleştiriler üzerine “Bunu ben dışarıya yansıtmak istemiyorum. Asık suratla karşınızda durursam, neden asık suratlı dersiniz” diye konuştu.

Zuhal Topal da gelin hanımın bu tavrını takdir etti.

Zuhal Topal’ın puanı ise 3 oldu. Topal da düşük bir puan vererek eksiklikleri gözetmek durumunda kaldı.