Ana sayfa Sosyal Medya Geliyor geliyor!.. Gülse Birsel’in yeni filmi Yılbaşı Gecesi’nin ayak sesleri duyuldu!

Geliyor geliyor!.. Gülse Birsel’in yeni filmi Yılbaşı Gecesi’nin ayak sesleri duyuldu!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com- Ünlü senarist Gülse Birsel, en son ekrana Jet Sosyete isimli diziyi hazırlamıştı. Önce Star TV’de sonra da tv8’de yayınlanan dizi daha sonra dijital platform PuhuTV’ye geçmiş, finali de 3. sezonuyla Star TV’de yapmıştı.

Yeni projesi hayranları tarafından merakla beklenen Birsel’in Disney Plus için çektiği Yılbaşı Gecesi’nin çekimleri geçtiğimiz haftalarda tamamlanmıştı.

Çekimlerin bitmesinin ardından sosyal medyada paylaşılan fotoğraflar heyecanı iyice artırdı. Filmin ne zaman yayınlanacağı merak konusu oldu.

Gülse Birsel, yayın tarihini merak eden izleyiciye son instagram paylaşımıyla cevap verdi ve “Gülmek eğlenmek isteyenleri piste bekliyoruz! #yılbaşıgecesi pek yakında @disneyplustr ‘da” notuyla filmden yeni fotoğraflar yayınladı.

Geliyor geliyor!.. Gülse Birsel'in yeni filmi Yılbaşı Gecesi'nin ayak sesleri duyuldu! 7

Filmde Gülse Birsel, Ayta Sözeri, Büşra Pekin, Serkan Keskin, Alina Boz, Şebnem Bozoklu, Cengiz Bozkurt, Boran Kuzum, Alican Yücesoy, Derya Karadaş, Fatih Artman, Serkan Keskin, Zeynep Güngör, Nazmi Sinan Muhçı, Kubilay Tunçer, Emir Benderlioğlu’nun da aralarında bulunduğu oyuncu kadrosu rol alıyor.

Bir yılbaşı gecesinde, aynı ortamda bulunmaları pek de mümkün olmayan bina sakinlerinin buluşması ve yaşananların anlatıldığı komedi türündeki Yılbaşı Gecesi filminin yayın tarihi henüz net olarak belirtilmesede  tahminen yeni yıla sayılı günler kala Disney Plus’ta izleyicinin beğenisine sunulacak.