Ana sayfa Sosyal Medya Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi Devrim Özkan’a kariyer rekoru kırdırdı!

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi Devrim Özkan’a kariyer rekoru kırdırdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında izleyicilerle perşembe akşamları buluşan Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde Ertan Saban’ın partneri olan Devrim Özkan, kariyerinin en başarılı dönemlerinden birisini yaşıyor. Gani Müjde imzasını taşıyan senaryosu ile Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi ekranda en iyi reytingleri alan yaz dizilerinin başında geliyor.

Ertan Saban ile Devrim Özkan partnerliği de çok beğenildi. Sadi karakterini canlandıran Saban, rolünün hakkını veriyor ve başrol için seçilmesinin ne kadar doğru bir karar olduğunu da gösteriyor. Devrim Özkan ise adeta büyük bir sürpriz yaptı. Hayranlarının Songül karakterini çok beğenmesi ile birlikte oyuncunun sosyal medyada yarattığı müthiş etki son günlerde dikkatlerden kaçmıyor.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi Devrim Özkan'a kariyer rekoru kırdırdı! 8

Komiser Songül karakteri ile öne çıkması sonucunda, oyuncularla ilgili veri bankası olarak kabul edilen IMDb’nin listelerinde Devrim Özkan da büyük bir çıkış sergiledi. Türk oyuncular içinde listede büyük bir atak yaparak 34. sıraya kadar yükselen Devrim Özkan, birçok ünlü ismi de gerisinde bıraktı.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi Devrim Özkan'a kariyer rekoru kırdırdı! 9

Kariyerinde ilk kez IMDb listelerinde bu kadar güçlü bir çıkış yaparak, kariyer rekoru kıran oyuncunun geride bıraktığı isimler arasında; Meryem Uzerli Elçin Sangu, Kenan İmirzalıoğlu, Birce Akalay, Ege Kökenli, Nesrin Cavadzade, Melis Sezen, Kaan Urgancıoğlu, Fahriye Evcen gibi son dönemin çok konuşulan isimleri bulunuyor.

Devrim Özkan, dizinin yayınlanmaya başlaması ile birlikte son haftalarda Türk oyuncular içinde 5189 puan ile büyük sıçrama yaparak 34. sıraya kadar yükseldi.