Ana sayfa Dizi Haberleri Gönül Dağı dizisinde üçüncü sezon zor geçecek, izleyiciye göre masal yarıda kaldı!

Gönül Dağı dizisinde üçüncü sezon zor geçecek, izleyiciye göre masal yarıda kaldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında izleyicilerle buluşmakta olan Gönül Dağı dizisi için, başarılı geçen iki sezonun ardından üçüncü sezon hazırlıkları başladı. Dizinin sosyal medya hesabından yapılan duyuruda “Masalımız kaldığı yerden devam ediyor… Yeni sezon tüm duygularıyla ve sıcaklığıyla geliyor” mesajıyla paylaşım yapıldı.

Gönül Dağı dizisi hayranları da şimdiden üçüncü sezonu merakla beklemeye başladı ve yeni sezon senaryosunun nasıl şekillendiğini de çok merak ediyor. Dizinin üçüncü sezonuna bir burukluk çökecek. Bunun nedeni ise Dilek karakterinin ölmüş olması. Gülsim Ali İlhan’ın artık dizide yer almak istememesi üzerine senaryodan çıkartılan Dilek karakteri, dizinin üçüncü sezondaki burukluğunun ana sebebi olacak.

Gönül Dağı dizisinde üçüncü sezon zor geçecek, izleyiciye göre masal yarıda kaldı! 9

Taner karakterinin büyük aşkı Dilek’in ölümü ile birlikte hikayenin nasıl şekilleneceği merak edilirken, bir zaman atlaması ile Taner’in Dilek’in acısını biraz atlattığı bir dönemden hikayenin başlama ihtimali akla geliyor. Zira, Taner karakterinin Dilek’in hemen ölümünden sonraki halleri çok ağır bir dram olacağı için biraz zaman atlaması ile bu konu biraz daha dramın dozu azaltılarak sürdürülebilir.

Üçüncü sezonda Dilek ve Taner aşkının gölgesinde geçecek olan hikayelerin senaristler tarafından nasıl toparlandığı da büyük önem taşıyor: Berk Atan’ın hikayedeki konumunu güçlendirmek adına yeni bir kadın başrole de ihtiyaç olduğu biliniyor. Dilek karakterinin yerini alacak olan, Taner’in yeni bir aşk ile bu acının ağır yükünü biraz daha hafifletilmesi ihtimali de var.

Gönül Dağı dizisinde üçüncü sezon zor geçecek, izleyiciye göre masal yarıda kaldı! 10

Tabii ki böyle bir durumda Berk Atan’ın yeni dönemdeki partnerinin kim olacağı konusu da merak edilen bir detay olacaktır.

Gönül Dağı dizisi hayranları, farklı duygularla ve heyecanla yeni sezonu bekliyor. Birçok dizi hayranına göre Dilek karakterinin ölmesi nedeniyle bu masal yarım kaldı. Hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını da belirten izleyiciler, üçüncü sezonun üzerine Dilek’in ölümünün acısının çökeceğini düşünüyor.

Bir izleyicinin şu yorumu da dikkatleri çekti: “Masallar mutlu sonla biter, siz hayatın acı gerçeklerini yüzümüze vurdunuz.”

Gönül Dağı dizisinde üçüncü sezon zor geçecek, izleyiciye göre masal yarıda kaldı! 11