Ana sayfa Dizi Haberleri Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisindeki o sahne, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda bir kez daha tüyleri diken diken etti!

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisindeki o sahne, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda bir kez daha tüyleri diken diken etti!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Show TV’de Perşembe akşamları yayınlanan Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi, izleyicinin beğeni ile takip ettiği bir yapım. Sadi Payaslı karakteriyle ekrana gelen Ertan Saban, oyunculuğu ile diziyi izleyenleri yine kendisine hayran bırakırken, Devrim Özkan ile partnerliği de ayrıca beğeni toplamakta. Dizinin geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümündeki bir sahne, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda sosyal medyada öne çıkan bir sahne oldu.

BKM imzalı dizinin geçtiğimiz hafta ekrana gelen bölümünde 30 Ağustos Zafer Bayramı da unutulmamış ve izleyenlerin tüylerini adeta diken diken eden bir sahne ekrana gelmişti. Sınıfa girerek tartışan öğrencilere milli mücadele döneminde yaşanan bir gerçek olayı paylaşan Sadi Payaslı, hem öğrencilerine hem de ekran başındaki izleyiciye çok sarsıcı anlar yaşatıyor.

11 yıl boyunca cephede savaşan bir şehidin, ölmeden hemen önce Büyük Taarruz’da cephede karşılaştığı ve 19 yaşında olan kendi oğluyla karşılaşmasının hikayesi, izleyen herkesin gözlerini yaşarttı. Vatan topraklarının düşmandan kurtarılmasında yaşanan pek çok hüzünlü hikaye gibi Sadi Payaslı’nın anlattıkları da özellikle 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda izleyicinin bir hafta önce yayınlanan sahneyi yeniden izlemesi ve sosyal medyada sıklıkla paylaşmasına neden oldu.

Sahneyi izleyenler hüzünlenirken, en sonda ise Sadi Payaslı’nın tüm öğrencileri  başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm aziz şehitlerimizin anısı için saygı duruşuna geçirmesi ise yine tüyleri diken diken eden anlardı.

Bu sahnede herkesin yüreğini dağlayan Ertan Saban, adeta sahneyi oynamıyor yaşıyordu. Bu görüntüler, bir hafta önce dizide yer almış olsa da 30 Ağustos günü daha büyük bir anlam kazandı ve dikkatleri çekti.

İşte dizide herkesi titreten ve gözleri yaşartan o sahne…

Proje tasarımı ve senaryosu Gani Müjde’nin yaptığı ve yönetmenliğini Altan Dönmez üstlendiği dizi, Perşembe akşamları ekrana gelmekte. Bu hafta 7. bölümü yayınlanacak olan dizinin kadrosu ise şöyle…

‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’nin oyuncu kadrosunda Ertan Saban, Özge Özberk, Devrim Özkan, Nilsu Berfin Aktaş, Mustafa Açılan, Özgü Delikanlı, Ayşe Kırca, Sanem Babi, Onur Özer, Rojbin Erden, Ali Berge, Furkan Murat Uğur, Murat Göçmez.