Ana sayfa Sosyal Medya Gelsin Hayat Bildiği gibi ile ekranlara dönen Özge Özberk yeni filminin hazırlıklarına başladı!..

Gelsin Hayat Bildiği gibi ile ekranlara dönen Özge Özberk yeni filminin hazırlıklarına başladı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Oyuncu Özge Özberk, 2 yıl ara verdiği ekranlara yeni sezonda Show TV dizisi Gelsin Hayat Bildiği Gibi ile döndü. Rol aldığı yapımlar genellikle uzun soluklu olan oyuncu Gelsin Hayat Bildiği Gibi’de ‘Derya Yılmaz’ karakterine hayat veriyor.

Ekranlara verdiği uzun aradan sonra yoğun iş temposuna geri dönen Özge Özberk aynı zamanda Cem Yılmaz’ın  hazırlıklarını sürdürdüğü Netflix’de yayınlanacak yeni filmi  Ayzek ile Bir Gece’nin kadrosunda da yer alıyor.

Özge Özberk ve Cem Yılmaz hayranlarının bildiği gibi bu film,  ikilinin ilk birlikte çalıştıkları iş değil. Özge Özberk ilk olarak ünlü komedyenin G.O.R.A filminde “Prenses Ceku” karakterine hayat vermişti. İki ünlü ismin ilk projesinin üzerinde uzun yıllar geçtiğini ise Cem Yılmaz’ın son sosyal medya paylaşımı ele verdi.

Gelsin Hayat Bildiği gibi ile ekranlara dönen Özge Özberk yeni filminin hazırlıklarına başladı!.. 8

Ayzek ile Bir Gece filmi için hazırlıklarını sürdüren Cem Yılmaz, Özge Özberk ile yaptığı okuma provasından fotoğraflarını instagram hesabından paylaşarak; “Bundan 20 yıl önce Prenses Ceku ile okuma provası yapmıştık ! E yine yapıyoruz demekki hersey yolunda” notunu düştü.

Gelsin Hayat Bildiği gibi ile ekranlara dönen Özge Özberk yeni filminin hazırlıklarına başladı!.. 9

Cem Yılmaz’ın çekeceği film, Karakomik Filmler – 2 Arada’nın başrolü Ayzek’i konu edinecek. Filmin kadrosunda Cem Yılmaz ve Özge Özberk ile birlikte Ahsen Eroğlu, Nilperi Şahinkaya ve Bülent Şakrak’da bulunuyor.

Cem Yılmaz yeni filmiyle ilgili daha önce yaptığı açıklamada; “Ayzek’in çalıştığı feribot hattı biz filmi çektikten üç ay sonra kaldırıldı. Artık o arabalı vapur yok. Peki sonra ne oldu. Bunu yeni yazmaya başladığım filmde göreceğiz” demiş ve yeni filmini Todd Phillips’in ‘Joker’ filminin devamını çekecek olmasına gönderme yaparak, “Joker dönerse Ayzek de döner, bu kadar basit!” sözleriyle duyurmuştu.