Ana sayfa Dizi Haberleri Serkan Çayoğlu bugüne kadar yaptığının tersine gitti, hayranları çok şaşıracak!

Serkan Çayoğlu bugüne kadar yaptığının tersine gitti, hayranları çok şaşıracak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Serkan Çayoğlu ile Aslı İnandık, yeni bir sinema filminde bir araya geldi. Kerem Ayan’ın yönetmenliğini yaptığı Oregon isimli filmin çekimleri tamamladı. İkili Ağustos ayında sete çıktı ve çekimler de yaklaşık olarak 3 hafta kadar sürdü.

Oregon isimli sinema filminde Hakan karakterini canlandıran Serkan Çayoğlu, çok keyifli bir süreç geçirdiklerini anlattı. Oyuncu, “Bugüne kadar yaptıklarımın tam tersi bir karakterde göreceksiniz beni” diyerek filmin heyecanını daha da artırdı. Bugüne kadar genellikle naif rollerde izlediğimiz oyuncu, Oregon filmindeki Hakan’ın kendisi için yeni bir deneyim fırsatı olduğuna değindi.

Serkan Çayoğlu, “Çok keyifli geçti, çünkü Aslı ile de diğer oyuncularla da çok iyi paslaştık. Kerem de bize çok güzel bir alan açtı. Çok geniş bir alanda oynama fırsatı bulduk. Ben çok keyif aldım” açıklamasını yaptı. Yeni sezonda yeniden dizilere dönmek istediğini anlatan oyuncu, “Senaryolar okuyorum, çok senaryo okuyorum. Bir karar vereceğim, görüşmeler de oluyor bu ara. İnşallah en yakın zamanda güzel bir projeyle ekranda olacağım” diyerek de hayranlarını sevindirdi.

Aslı İnandık, uzun bir hazırlık süreci geçirdiklerini ve bunun da etkisi ile çekimlerin kısa sürdüğünü anlattı. Oyuncu, “Çok kolay ve hızlı bir set oldu. Çok eğlenceli ve keyifli geçti. Hiçbir sıkıntı yaşamadan çekimleri tamamladık” şeklinde konuştu.

Serkan Çayoğlu bugüne kadar yaptığının tersine gitti, hayranları çok şaşıracak! 8

Aslı İnandık, filmin 11 ayrı hikayeden oluştuğunu belirtirken, kendisinin Gaye isimli karakteri canlandırdığını söyledi. Bu 11 hikayenin bir yerde kesişmesi ve iç içe girmesi ise izleyen herkesi şaşırtacak bir projenin oluşturulduğu izlenimi veriyor.

Dik başlı ve kendi kafasının dikine giden ama biraz da toparlayıcı bir karakteri canlandırdığını anlatan Aslı İnandık, Gaye’nin olası krizlerde daha yatıştırıcı bir karakter olduğunu vurguladı.

Serkan Çayoğlu bugüne kadar yaptığının tersine gitti, hayranları çok şaşıracak! 9

Yönetmen Kerem Ayan, ilk uzun metrajlı filmini çektiğinden bahsetti. Çekimlerin çok sıcak bir ortamda yapıldığını belirten Ayan, oyuncuların fedakarlıklarına dikkat çekti.

Oregon isimli sinema filmi izleyicileri 1985 yılına götürecek. Tek bir gün içinde geçen hikayede Gaye ve Hakan, bir Hipi çift olarak izleyicilerin karşısına çıkacak. Bu çift Bodrum’dan İstanbul’a gelerek bir müzik kaseti iade etmek isterken başlarından çeşitli olaylar geçecek.