Ana sayfa Dizi Haberleri Gelsin Hayat Bildiği Gibi izleyicisinin, ilk reytingler düşük olsa da umudu yüksek!

Gelsin Hayat Bildiği Gibi izleyicisinin, ilk reytingler düşük olsa da umudu yüksek!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV’nin yeni dizisi Gelsin Hayat Bildiği Gibi’nin ilk bölümü perşembe akşamı ekrana geldi. Senaristi, başrol oyuncusu ve farklı hikayesiyle bir hayli iddialı gelen dizinin ilk bölüm reyting sonuçları herkesi şok etti. Ancak izleyicisinin umudu yüksek.

Ertan Saban, Devrim Özkan ve Özge Özberk’in başrolünde yer aldığı dizinin genç oyuncuları da çok dikkat çekti. Nilsu Berfin Aktaş, Mustafa Açılan, Özgü Delikanlı, Ayşe Kırca gibi genç isimlerin yer aldığı dizinin senaryosu, usta kalem Gani Müjde tarafından kaleme alınıyor.

Gelsin Hayat Bildiği gibi çok farklı bir hikayeye de sahip. Dolayısıyla tüm bunlar birleştiğinde Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisiyle ilgili beklentiler yükseldi. Ancak ilk bölümün reyting sonuçları tam bir şok oldu.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi izleyicisinin, ilk reytingler düşük olsa da umudu yüksek! 7

Dizinin açılışı tüm kişiler kategorisinde sekizincilik, AB kategorisinde beşincilik ve ABC1’de de dördüncülük olarak gerçekleşti. Dolayısıyla bu yaz tüm dizileri etkileyen düşük reyting dalgası Gelsin Hayat Bildiği Gibi’yi de etkisi altına aldı.

Ancak izleyicileri umutlu. Yeni diziyi çok seven izleyiciler Gelsin Hayat Bildiği Gibi’nin önümüzdeki haftalarda reytinglerini artıracağından emin. İzleyiciler sosyal medyada yaptıkları paylaşımlarda ilk bölüm reyting sonucuna çok şaşırdıklarını ancak yeni diziden çok umutlu olduklarını dile getirdiler.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi izleyicisinin, ilk reytingler düşük olsa da umudu yüksek! 8 Gelsin Hayat Bildiği Gibi izleyicisinin, ilk reytingler düşük olsa da umudu yüksek! 9 Gelsin Hayat Bildiği Gibi izleyicisinin, ilk reytingler düşük olsa da umudu yüksek! 10

Dizinin hikayesi şöyle: Yeraltı dünyasının en korkulan isimlerinden biri olan Yedi Emin, düşmanlarının kendisine düzenlediği bir saldırıda yanlışlıkla bir çocuğun hayatını kaybetmesi üzerine beklenmedik bir karar alıp emniyete teslim olur ve mafyanın çökertilmesine yardımcı olur. İşte bu çabaları sayesinde de Sadi Payaslı ismi ile hayatına coğrafya öğretmeni olarak devam etmesi sağlanır.

Dizide Sadi Payaslı’yı kontrol edecek olan komiser Songül karakterinde Devrim Özkan’ı izliyoruz. Sadi Payaslı’nın eski aşkı rolünde ise Özge Özberk karşımıza çıkıyor. Sadi ile Songül arasında tartışmalarla başlayan iletişimin bir aşka doğru yol alması bekleniyor. Tabii bu arada Sadi Payaslı’nın eski aşkıyla da aniden karşılaşması işleri çok değiştirecek.