Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Bir evlilik komedisi geliyor! Başrollerde Tuğba Melis Türk ve Toygan Avanoğlu var!

Bir evlilik komedisi geliyor! Başrollerde Tuğba Melis Türk ve Toygan Avanoğlu var!

tarafından sevda

Televizyongazetesi.com/Detay – Başrollerini Tuğba Melis Türk ve Toygan Avanoğlu’nun paylaştığı yeni sinema filmi Dünya Evi’nin çekimlerine İstanbul’da başlandı. Yönetmenliğini Hasan Doğan’ın üstlendiği filmin senaryosunu Cüneyt İnay kaleme aldı.

Toygan Avanoğlu ve Tuğba Melis Türk ile birlikte kadrosunda Buket Dereoğlu, Selahattin Taşdöğen, Metin Keçeci, Binnur Şerbetçioğlu ve Tuna Arman’ın da yer aldığı komedi türündeki yapım, yeni evlenmiş bir çiftin yaşadığı sıkıntıları komik bir dille beyazperdeye taşıyacak.

Star TV ekranlarında yayınlanan Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde Nil karakteri ile dikkat çeken Tuğba Melis Türk, 2004 yılından bu yana ekranlarda.  Adını Feriha Koydum dizisinde ‘Rüya’ karakteriyle iyi bir çıkış yapan oyuncu,  Leyla ile Mecnun, Yalan Dünya, Kaçak, Kara Ekmek, Tutsak  ve Muhteşem Yüzyıl Kösem gibi yapımlarda da rol aldı.

Bir evlilik komedisi geliyor! Başrollerde Tuğba Melis Türk ve Toygan Avanoğlu var! 6

Ünlü oyuncu Toygan Avanoğlu ise Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde canlandırdığı ‘Sefer’ karakterinde sergilediği başarılı performans ile geniş bir hayran kitlesi edindi.

Şu sıralar Show TV ekranlarında Güldür Güldür Show ile izleyici karşısına çıkan oyuncu hayranlarını güldürmeye devam ediyor. İki ünlü ismin birlikte rol aldığı Dünya Evi’nin yapımcısı Juli Sanat. Filmin sete çıktığı haberi iki ünlü ismin hayranları arasında heyecan yarattı.