Ana sayfa Dizi Haberleri Zalim İstanbul’un iki çılgın karakterine hayat veren Bahar Şahin ile Mine Tugay, yeni dizide buluştu!

Zalim İstanbul’un iki çılgın karakterine hayat veren Bahar Şahin ile Mine Tugay, yeni dizide buluştu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yakın bir zaman içinde çekimlerine başlanması beklenen yeni dizinin ismi Masum ve Güzel… Zalim İsimli çok dikkat çeken ve 2020 yılının Haziran ayında final yapan diziyi de çeken Avşar Film, yeni bir yapım için yoğun bir hazırlık faaliyeti yürütüyor.

Aytaç Çiçek’in yönetmen olarak projenin başında yer aldığı ortaya çıktı. Masum ve Güzel dizisinde genç oyuncular bir araya geldi. Bu isimlerden en dikkat çeken kişi ise Zalim İstanbul’da Ceren olarak bir hayli başarılı performans sergileyen Bahar Şahin oldu. Oyuncu, yeni sezonda yeni bir rolle tekrar hayranlarını etkilemeye çalışacak.

Zalim İstanbul'un iki çılgın karakterine hayat veren Bahar Şahin ile Mine Tugay, yeni dizide buluştu! 10

Ayrıca tecrübeli oyuncu Mine Tugay ile de anlaşma sağlandığını tv100’den Birsen Altuntaş duyurdu. Zalim İstanbul dizisinde Şeniz karakteri ile yer alan Mine Tugay, Masum ve Güzel’de yine Bahar Şahin ile aynı seti paylaşacak.

İki başarılı kadın oyuncunun 2020 yılının Haziran ayında final yapan Zalim İstanbul’dan sonra yeniden bir araya gelmesi de önemli bir gelişme olarak değerlendiriliyor.

Zalim İstanbul'un iki çılgın karakterine hayat veren Bahar Şahin ile Mine Tugay, yeni dizide buluştu! 11

Masum ve Güzel dizisinin bir başka genç başrol oyuncusu ise en son Kazara Aşk isimli Star TV dizisinde izlediğimiz Sude Zülal Güler oldu. Son dönemin dikkat çeken yeteneklerinden olan Güler, kariyerine yine iddialı bir proje ile devam edecek.

Zalim İstanbul'un iki çılgın karakterine hayat veren Bahar Şahin ile Mine Tugay, yeni dizide buluştu! 12

Uzun süredir ekranlarda görmediğimiz Erkan Meriç, geçen sezon Savaşçı isimli dizinin kadrosunda yer almıştı. Oyuncu, setlere uzun süre ara verdikten sonra üst üste projelerde yer almaya başladı. adını Sen Koy dizisindeki Ömer karakteri ile parlayan oyuncu, Savaşçı’nın şimdi de Masum ve Güzel dizisinde başrolü kaptı…

Zalim İstanbul'un iki çılgın karakterine hayat veren Bahar Şahin ile Mine Tugay, yeni dizide buluştu! 13

Diziye yeni isimlerin de katılmakta olduğu gelen bilgiler arasında bulunuyor. Baht Oyunu dizisinde Tuğçe olarak öne çıkan Aslı Sümen’i yeni sezonda Masum ve Güzel dizisinde izleyeceksiniz.