Ana sayfa Dizi Fragmanları Zehra Yılmaz için Gül Masalı dizisi, Romeo ve Juliet’in aşk hikayesine benziyor!

Zehra Yılmaz için Gül Masalı dizisi, Romeo ve Juliet’in aşk hikayesine benziyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Zehra Yılmaz, yeniden televizyon ekranında yer alıyor ve atv’nin pazar akşamları yayınladığı Gül Masalı dizisiyle de izleyicilerin karşısına çıkıyor.

İlk iki bölümü yayınlanan ve izleyicilerden ilgi de gören dizide Ece Kardaş isimli karakteri canlandıran Zehra Yılmaz yine yeteneklerini sergiliyor. Oyuncu, dizide Toprak karakterinin eski sevgilisini canlandırıyor. Ece’nin İtalya’daki yaşantısını bırakıp terk ettiği Toprak’ı yeniden elde etme mücadelesinde Gonca’nın karşısına çıkması ile yaşanan gerilimler diziye renk katıyor.

Zehra Yılmaz için Gül Masalı dizisi toprak kokan bir hikaye. Anadolu coğrafyasında sıklıkla yaşanan ve birbirlerine düşman ailelerin çocuklarının imkansız gibi görünen aşklarına dokunan Gül Masalı, güçlü duygular ortaya çıkartan bir hikaye oldu.

Zehra Yılmaz için Gül Masalı dizisi, Romeo ve Juliet'in aşk hikayesine benziyor! 7

Zehra Yılmaz da böyle bir projede olmaktan memnun ve Gül Masalı dizisinin kendisi için önemini şu sözlerle ifade ediyor: “Senaryosunu ilk okuduğumda gerçekten hikayenin günümüz yaz dizilerinden çok farklı olduğunu hissettim. Sadece romantik, iki kişinin hikayesi değil. Burada Romeo ile Juliet hikayesi de var. İki düşman ailenin çocuklarının birbirleri ile tekrar bir araya gelmeleri. Toprak savaşları, acayip güzel. Aslında bizim toprağımızdan bir hikaye. Toprak kokan ve toprağında gül yetişen bir hikaye.”

Dizinin Isparta’da çekilmesinden memnun olan Zehra Yılmaz, İstanbul dışında çekilen dizilerde yer almayı çok sevdiğini söyledi. Oyuncu, daha önce bulunmadığı Isparta’yı görme fırsatı elde ettiğini ve ancak dizilerle Türkiye’yi gezebildiği için de bu durumdan memnun olduğunu anlattı.

Reytingleri iyi giden Gül Masalı dizisinin 3. yeni bölümünü 3 Temmuz Pazar akşamı yine atv’de izleyebilirsiniz.