Ana sayfa Dizi Haberleri 1299 yılından 2022 yılına geçiş yapan Zehra Yılmaz kendisini şanslı hissediyor!

1299 yılından 2022 yılına geçiş yapan Zehra Yılmaz kendisini şanslı hissediyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gül Masalı dizisinde Ece karakteri ile yerini alan Zehra Yılmaz, Isparta’da yapılan çekimlerden çok memnun. Dizinin doğal bir ortamda çekilmesi ve bölgenin güzellikleri de oyuncuya çok iyi geldi.

Gül ve lavanta bahçeleri ile meşhur olan Isparta’da ekibin morali yerinde ve çekimler de yoğun bir şekilde sürüyor. Pazar akşamları atv ekranında yayınlanan romantik dram dizisinin reytinglerinin de iyi gitmesi morallerin yüksek olmasını sağlıyor.

Zehra Yılmaz uzun süredir atv dizilerinde yer alan bir isim ve yeniden ayın ekranda bu sefer Gül Masalı dizisi ile yer almaktan da memnun olduğunu söyledi. Oyuncu, “İlk sahnemi çektiğimde ben gerçekten çok heyecanlıydım. Her karakter beni zaten ilk başladığımda çok heyecanlandırır. Ece ile de güzel bir yolculuğumuz başladı. Biraz hızlı oldu, İstanbul’dan geldim hemen sete çıktım. Bir tedirginlik vardı. Karakteri yapabildim mi derken, sete geldim. Yönetmenim çok yardımcı oldu” diye konuştu.

Erdem Kaynarca ile daha önceden birlikte çalıştıklarını ve bu nedenle de kendisini sahnelerde rahat hissettiğini anlatan Zehra Yılmaz, enerjisi yüksek bir ekip olduklarını ifade etti. Beklediğinden daha hızlı bir aile ortamını sette yakaladıklarını anlatan oyuncu, birbirlerini çok sevdiklerini ifade etti.

1299 yılından 2022 yılına geçiş yapan Zehra Yılmaz kendisini şanslı hissediyor! 7

Ece ile Toprak karakterlerinin daha önce yaşadıkları aşk sonrasında araya mesafeler girmişti. Ece’nin Toprak ile yeniden karşılaştığı sahnenin kendisi için de heyecan verici olduğunu anlatan Zehra Yılmaz, “Ece, Toprak’ı bırakmış ve sonra onu elde edeceğini düşünerek geliyor. Bir anda karşılaştığında onu seven bir adam değli de, ona yabancı bir adam duruyordu. Bu Ece için bir yıkımdı, benim için de duygusaldı” diye konuştu.

Zehra Yılmaz, en son Kuruluş Osman dizisinde Selvi Hatun karakterini canlandırdı. Bir dönem dizisinden sonra bir aşk masalının içinde kendisini bulan oyuncu, çok kısa bir süre içinde de yeni rolüne adapte olmak durumunda kaldı.

Kuruluş Osman dizisinden hemen sonra şartların değiştiği bir ortama gelen oyuncu, “Şartlar değişti. 1299 yılından 2022 yılına geldim. Çok garipti, çok enteresandı. Zorlandığım yerler oldu ama çok da garipsemedim. Enteresandı, bence her oyuncunun yaşayabileceği bir deneyim değil. O yüzden kendimi şansı hissediyorum ve mutlu hissediyorum” diye konuştu.