Ana sayfa Dizi Haberleri Genco Özak, Çukur dizisine geldi ama senaristin bu kadar saçmalayacağını kimse düşünmedi!

Genco Özak, Çukur dizisine geldi ama senaristin bu kadar saçmalayacağını kimse düşünmedi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay — Show TV ekranlarında izleyicilerle Pazartesi akşamları buluşmakta olan Çukur dizisinin 107. bölümü dün akşam yayınlandı. Dizide artık yeni bir karakter var. En son Güvercin dizisinde Ökkeş olarak izlediğimiz ve bu yapımdaki psikopat tavırları ile öne çıkan oyuncu, başarısının karşılığını Çukur dizisine transfer olarak aldı.

Kulkan Erdenet karakterine hayat veren Genco Özak, kendisinden beklenen psikopatlık konusunda gayet başarılı ancak, senaryoda Kulkan’ın ne kadar psikopat birisi olduğunu anlatmak için gece kulübünde yaşanan sahnenin fazlasıyla uzatılması ise dizi izleyicilerini bir hayli rahatsız etti.

Kulkan karakterinin psikopat birisini anlatmak için senaristin böyle bir yola başvurması ise Çukur dizisinin birçok hayranını rahatsız etti. Çok gereksiz olarak bulunan bu sahneye sosyal medyada bir hayli tepki vardı. Tepkilerin temel sebebi kurgunun kötü olmasıydı. Yani omuzuna çarpan bir garsonu saçma bir kurgu ile gece kulübünde öldürüp, sonuna da kolundaki Çukur dövmesini göstererek anlam yüklemek izleyicilere pek de mantıklı gelmedi.

Gece kulübünde olay çıkartan Kulkan, kendisine yanlışlıkla çarpan bir garson ile herkesin önünde adeta kedinin fare ile oynadığı gibi oynadı. Sonunda da o garsonu herkesin gözleri önünde öldürdü.

Bu sahneye yönelik tepki gösteren Çukur hayranları, “Kulkan’ın psikopatlığını biraz ön plana çıkartalım derken, saçmalamışsınız kusura bakmayın” diyerek sosyal medyada senaryoya yönelik tepki gösterdi.

Genco Özak, Çukur dizisine geldi ama senaristin bu kadar saçmalayacağını kimse düşünmedi! 11

Birçok dizi hayranı da benzer bir görüşteydi… Bu sahnenin çok saçma olduğunu ve gereksiz şekilde uzatıldığını belirten Çukur hayranları, Genco Özak’ın da böyle bir sahne ile diziye katılmış olmasından rahatsız olduklarını ifade ettiler.

Kimi dizi hayranları ise garsonun kolundaki Çukur dövmesini gördükten sonra Kulkan’ın neden böyle yaptığını anladığını ama sahnenin yine de saçma olduğunu belirttiler.

Bir dizi hayranı ise şöyle yazdı: “Suçsuz bir insanı o kadar kişinin içinde öldürmek psikopatlık değil acizlik , zavallılıktır. Adam zaten özür diledi, bırak gitsin. Sen izlerken hiç mi acımadın o garsona.”

Genco Özak, Çukur dizisine geldi ama senaristin bu kadar saçmalayacağını kimse düşünmedi! 12 Genco Özak, Çukur dizisine geldi ama senaristin bu kadar saçmalayacağını kimse düşünmedi! 13 Genco Özak, Çukur dizisine geldi ama senaristin bu kadar saçmalayacağını kimse düşünmedi! 14 Genco Özak, Çukur dizisine geldi ama senaristin bu kadar saçmalayacağını kimse düşünmedi! 15