Ana sayfa Dizi Haberleri Sefirin Kızı dizisinde başa sarıp sarıp o sahneyi izliyorlar!

Sefirin Kızı dizisinde başa sarıp sarıp o sahneyi izliyorlar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sefirin Kızı dizisinde Sancar ve Nare’ye çok çektiren Akın’ın kardeşi karakteri ile Deniz Işın diziye katılmıştı. Sahra, dizide dengeleri değiştiren birisi oldu… Gediz’e olan aşkını ise 32. bölümde ortaya çıkarttı. Gediz ve Sahra’nın aşk ateşi ise ekran başındaki izleyicileri memnun etti.

Uraz Kaygılaroğlu’nun canlandırdığı Gediz’in delilikleri ile son haftalarda karakterin iyice kötü bir noktaya çekilmesinden rahatsız olan Sefirin Kızı hayranları, yeni bir aşkın ortaya çıkmasıyla da dizinin daha da hareketleneceğini düşünüyor.

“Bu kadar iyi olacaklarını tahmin etmemiştim” diye yorum bırakan dizinin hayranları, Gediz – Sahra çiftini şimdiden çok beğendi… Öpüşme sahnesini başa sarıp üst üste izlediklerini belirten Sefirin Kızı takipçileri, sosyal medyada yaptıkları yorumlarda “Gediz umarım Sahra’nın ateşini alır” diye yazdı.

Sahneyi çok beğenen Gediz ve Sahra’nın kimyalarının da tuttuğunu ve bunu ekran başında hissettiklerini belirten dizi hayranları, “Nasıl yakıştınız be iki deli psikopat” diye yorum yaptı.

İki şeytanın birbirini bulduğunu düşünenler de vardı. Görünen o ki, Sefirin Kızı dizisinde senaristler yeni bir aşkı ortaya çıkartmaya ve hikayenin yönünü değiştirmeye karar vermiş.

Diziye sonradan katılan Deniz Işın’ın oyunculuğu da dizi hayranları tarafından çok başarılı bulundu. Hikayede önemli bir yere sahip olan Sahra’nın bundan sonra da diziye yön veren karakterlerden olması bekleniyor.

Dizinin 32. bölümünden verilen mesaj da izleyiciler tarafından alındı. Yeni bir aşk aynı zamanda yeni bir dönemin de başlangıcı oluyor.