Ana sayfa Dizi Haberleri Tüyleriniz diken diken olacak! Doğduğun Ev Kaderindir korku filmi gibi, psikopat ortaya çıktı!

Tüyleriniz diken diken olacak! Doğduğun Ev Kaderindir korku filmi gibi, psikopat ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – tv8 ekranlarında izleyicilerle Çarşamba akşamları buluşmakta olan Doğduğun Ev Kaderindir dizisi her hafta çok ilginç bir noktaya doğru ilerliyor… Demet Özdemir’in Zeynep karakterini canlandırdığı, İbrahim Çelikkol’un Mehdi olarak ekranda yer aldığı dizinin 24. bölümündeki bir sahne var ki herkesin tüylerini diken diken edecek.

Engin Öztürk’ün Barış karakteri ile katıldığı dizide heyecan git gide artıyor. Ablası Müjgan’ın Burhan tarafından öldürülmesinden bile ders almayan Mehdi, Zeynep’i bulmak için adeta delirecek… Tehlikeli bir hal alan Mehdi’nin ruh hali, izleyicileri bile kötü etkileyecek.

Zeynep, Mehdi’den kaçıp da Barış’a sığındıkça da olaylar daha da büyüyecek. Hedefine Barış’ı koyan ve sevdiği kadını elinden alan adam olarak tanımlayan Mehdi’nin son davranışı ise tüylerinizi diken diken edecek kadar psikopatça…

Zeynep, eski eşi Mehdi’den kaçıp da Barış’a sığınır. Ancak Mehdi onların peşini bırakmaz. Bir gece ansızın evin içinde Zeynep’in karşısına dikilen Mehdi’nin bu halini görenler korku filmi izlediklerini sanabilir.

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde senaristler İbrahim Çelikkol’un canlandırdığı Mehdi’nin kalemini çoktan kırmış. Onu hikayenin kötü adamı yapmaya ve psikopatlığını ortaya döküp, kadına şiddet ve kadın cinayetlerinin alt metnini ortaya çıkartmakta kararlı gibi duruyor.

İşte 16 Aralık Çarşamba günü yayınlanacak olan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin 24. bölümünden 2. fragman: