Ana sayfa Foto Galeri Gerçeğin Peşinde programında Hakan Ekinci’nin öldürülmesi olayına Bülent Ersoy yorumu!

Gerçeğin Peşinde programında Hakan Ekinci’nin öldürülmesi olayına Bülent Ersoy yorumu!

tarafından ker_def

Gerçeğin Peşinde programında Hakan Ekinci'nin öldürülmesi olayına Bülent Ersoy yorumu! 7

Diva dayanamadı canlı yayına bağlandı

Serap Paköz’ün sunumuyla hafta içi her gün Tv 8 ekranlarında yayınlanan “Gerçeğin Peşinde” programında (bugün) bilgisayar başında ölü bulunan 13 yaşındaki Hakan Ekinci’nin ölümü konusu tartışılırken, programın çok sıkı takipçisi Diva Bülent Ersoy canlı yayına bağlandı ve konu ile ilgili dikkat çekici yorumlar yaptı.

Programın ilerleyen saatlerinde Serap Paköz; “Değerli bir sanatçımız programımızı baştan beri takip ediyor. Bülent Ersoy, telefonda” sözleriyle Diva’yı canlı yayına aldı.

Merhabalar, hayırlı yayınlar diliyorum sözleriyle canlı yayına katılan Bülent Ersoy; “Dayanamadım; çünkü hayatta her şeye açığımdır fakat bir anneye bu kadar ağıza alınmayacak sözler ve yaklaşımlarda bulunan bir evladı ben kabul edemiyorum. Bu yayını izlerken Allahü Teala’ya bir kez daha şükrettim. Yarabbi ne iyi bilirsin de bana bir evlat vermedin; çünkü o evlat bana bu şekilde davransaydı, ben o evladı silerdim hayatımdan. Yazıklar olsun, yazıklar olsun o anne o çocuğu farzı misal öldürülmüş dahi olsa, bir anneye 85 milyonun önünde o şekilde hitap eden evlat olmaz olsun” diyerek, oğlu Hakan’ın ölümü ile ilgili annesi Habibe Hanım’dan dahi şüphelendiğini söyleyen Mehmet’i eleştirdi.