Ana sayfa Sosyal Medya Gerilim yapmış ama komik! Çağlar Ertuğrul’dan mini instagram videosu güldürdü!

Gerilim yapmış ama komik! Çağlar Ertuğrul’dan mini instagram videosu güldürdü!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Ekranlara son olarak Kanal D’de yayınlanan Afili Aşk dizisiyle gelmişti Çağlar Ertuğrul. Burcu Özberk ile birlikte oynadıkları romantik komedi tarzındaki dizinin ardından bir süredir ortalarda yok. Yeni bir projesi var mı hayranları merakta.

Çağlar Ertuğrul, her ne kadar ekranda olmasa da şu sıralar sosyal medya paylaşımlarıyla takipçileriyle buluşuyor. Oyuncunun esprili kişiliğiyle yaptığı kimi paylaşımlar ise güldürüyor.

Sosyal medyayı çok etkin kullanan bir isim değil oyuncu ama zaman zaman yaptığı paylaşımlar da hayranlarının ilgisiyle karşılaşıyor.

Geçtiğimiz haftalarda doğum günü olan oyuncu, bir mesaj yayınlayarak herkese teşekkür etmişti. Hayranlarından gelen sevgi dolu yorumlar üzerine oyuncudan da bir teşekkür mesajı gelmişti.

Yerli ve yabancı hayranları bulunan oyuncu, bu mesajla takipçilerini mutlu etmişti.

Bu kez gülümseten bir video yayınladı oyuncu. Evde bol bol oyun oynadığı anlaşılan Çağlar Ertuğrul, yeni aldığı play station oyunu ve konsolu ile bir mini film çekmiş.

Gerilim müziğiyle çekilen videoya takipçilerinden de pek çok yorum ve beğeni geldi. Takipçileri mini filme kahkahalı yorumlar yaparken, pek çok kişi de Çağlar Ertuğrul gibi oyun oynamayı sevdiğini anlatıyor.

İşte Çağlar Ertuğrul’un paylaştığı video:

on the new journey! #PS5 @playstationtr